Saznajte više o anđelima – anđeo Ashitiel

Mjesec prosinac se uglavnom odvija u pripremama za Božić i Novu Godinu. Većina tvrdi da se tijekom priprema u potrošačkom društvu, dolazi do pravog smisla blagdana jer tu više nije riječ o ljubavi, nego nešto sasvim drugo.
Mogli bismo to opovrgnuti jer želimo izraziti našu ljubav i poštovanje jedan prema drugome u strmoglavom trčkaranju, kupovini, pečenju-kuhanju, putovanju svojim kućama, poklanjanju djeci.
Jel se i Vama dogodilo već da 24. Prosinca navečer, sjedite uz piće u ruci i ne možete govoriti od umora? Onda ove godine neka bude drugačije. Molite za pomoć i vidjeti ćete da pripreme za praznike nećete provesti u strmoglavom trčkaranju, naletu i ograničenom fizičkom i mentalnom stanju. Govoriti ćete o provedenim trenucima sa prijateljima i obitelji, a ključno je da nećete biti umorni od priprema.
Kako se možete pripremiti za blagdane pomoću anđela?
Ovaj mjesec će Vam pomoć biti potrebna više od jednog anđela jer su u grupi i oni jači. Anđeoske energije su snažnije ako pitate više anđela za pomoć.
Prvenstveno pozovite anđela Ashitiela jer će Vam on pomoći organizirati i razumjeti Vaše postupke za blagdane. Pogotovo u koordinaciji čišćenja, pečenja-kuhanja, u organizaciji i planiranju kupovine. Nemojte tako ići u kupnju s mišljenjem “valjda ću pronaći poklone za svakoga “ jer ćete se izgubiti u labirintu u robnoj kući i do kraja dana nećete pronaći sve potrebne darove.

as_ava_447

Što je potrebno učiniti prije Božićne kupovine?
Prije planiranog datuma kupovine, napravite popis za kupovinu. Napišite na komad papira imena osoba kojima želite kupiti poklon. Pored svakog imena napišite jednu riječ koja je karakteristična za tu osobu, primjerice, lijep, duhovit, nježan, sanjar.
Zapalite svijeću i pozovite Ashitiela. Zatim trebate reći na glas “Ashitiele, molim te dođi i pomozi mi pronaći odgovarajuće darove za svakoga”. Iz predodređenog iznosa za darove ( tu recite iznos s kojim raspolažete), želim iznenaditi osobe sa svog popisa darovima koji će ih usrećiti.
Ako znate da iznos s kojim raspolažete neće biti dovoljan za sve darove, možete pitati za magiju privlačenja novca ako kliknete OVDJE.
Ashitiela vrijedi pozvati u pomoć zajedno s Deusel anđelom. Deusel je odgovoran za stvaranje topline doma, mira i obiteljskog gnijezda. Ako želite sretan, harmoničan i blagoslovljen blagdan, onda pokraj Ashitiela koji pomaže da sve ispravno organizirate, pozovite i Deusela na slijedeći način:
Zapalite narančastu svijeću i naglas recite: Deusele, molim te dođi na Badnjak / donesi blagoslov i toplinu u našim srcima /zadovoljstvo i mir našim dušama.

Ognjena, Ognjena_411, nazovite , savjet, savjetnik, astro, astrosavjetnik, novatv

Mihael i Arkanđeo Gabriel će biti s Vama za vrijeme blagdana, čak Vas niti anđeo čuvar neće napustiti. OVDJE možete saznati koji Vas arkanđeo čuva!
Ako želite saznati koja je Vaša poruka anđela čuvara za Božić, to možete učiniti klikom OVDJE, naši savjetnici će Vam pomoći i reći Vam sve u četiri oka.
Ako niste sigurni u postojanje anđela, kliknite OVDJE i uvjeriti se da postoje.
Ako započinjete dan predviđanjem koje ste dobili od naših savjetnika, pomoću anđeoskih karata dan će Vam sigurno biti uspješan. Radnim danima koristite Vaš anđeoski broj kako biste privukli sreću i ljubav u Vaš život. Vaš anđeoski broj možete saznati OVDJE!
Ako još uvijek niste pronašli Vašu pravu ljubav i nikada niste imali veće dobitke, tu možete saznati tajnu poruku anđela čuvara o Vašem sudbonosnom datumu. Savjetnica Zrinka, kod 524 i Stoja, kod 520, na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, će Vam prenijeti Vašu osobnu poruku anđela i odgovoriti će Vam na sva Vaša pitanja. Nazovite ih sada!!!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,