Saznajte više o anđelima – Anđeo Cassiel!

Ako ste već prošli kroz jedno teško razdoblje koje je ostavilo dubok trag u Vašoj duši, možete pitati za pomoć Cassiel anđela. Točno zna uzrok nevolja, tako da će on biti taj koji će Vam pružiti nadu za svjetliju budućnost. On kaže kako se sve događa s razlogom i uvijek treba biti u mogućnosti ići ka naprijed. Morate prihvatiti situaciju i pokušati uočiti male užitke života! Uvijek Vas pokušava natjerati da se prisjetite, ako ste trenutačno u poteškoćama, i to će proći. Ako ste u stanju prevladati gorčinu koja je u Vama, već ste napravili veliki korak u poboljšanju Vaše sudbine. Malo ljudi je u stanju to učiniti, a anđeo Cassiel će Vam pomoći da dalje koračate cestom ka naprijed.
On je anđeo čuvar siromašene i potlačene djece. Svojim prisustvom pruža utjehu onima koji žive svoje živote u teškim vremenima. Daje snagu hrabrosti, strpljenju, duhovnoj snazi i briše u Vama bijes, usamljenost, tugu i tjeskobu.
Cassiela također nazivaju anđelom suza i usamljenosti, znači, njega trebate nazvati kada se loše stvari događaju s Vama i potrebna Vam je radost. Njegova pomoć nam omogućava premostiti tugu.

Ako kliknete OVDJE , možete saznati koji je Vaš anđeoski broj, a OVDJE možete saznati koji arkanđeo Vas čuva i brine o Vama.

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

Cassiela ne molimo za pomoć samo kad nam je teško. Možemo ga moliti za uspjeh u ispitima i uspjeh u razgovoru za posao.
Možete ga moliti i kako biste pronašli posao, radno mjesto gdje ćete rado ići raditi što je prikladno Vašoj vještini i što može poboljšati Vaše financije. Ako uspijete to ostvariti uz njegovu pomoć, nakon izvjesnog vremena će Vam pomoći kako bi Vas unaprijedili.
Možete ga pitati za pomoć za uspjeh kod formalnih i pravnih pitanja ili u rješavanju drugih financijskih problema kao što su oslobođenje od loših navika bilo da se radi o Vama ili nekome od članova Vaše obitelji i prijatelja. Naravno, Cassiel će Vas podržati ako želite pomoći siročićima ili bolesnim starijim osobama.
Sposobnost komunikacije sa anđelima se ne pruža za mnoge ljude. I Vi možete naučiti kako možete pitati Cassiela ili druge anđele za pomoć, ali prvo biste trebali konzultirati stručnjaka koji će Vam reći kako ih pravilno trebate moliti za pomoć, te kako primijetiti znakove! Savjetnici komuniciraju sa anđelima, koji ne samo da će Vam reći kako ih trebate pitati, nego Vam također mogu prenijeti Vašu osobnu poruku anđela!

Možete ih nazvati na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Također ih možete dobiti ako ih nazovete i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,