Saznajte više o anđelima – Anđeo Hamied

Anđeo Hamied je anđeo čuda, svijetli nevjerojatnim svjetlom i ta svjetlost Vam donosi čudo.
Hamied je zato pored Vas kako bi pronašao onaj trenutak u Vašem životu kada Vam može donijeti čudo, što može biti i pomoć anđela.
Važno je vjerovati u čuda kako bi Vam se to i dogodilo. Kada osjetite prisutstvo Hamieda, morate otvoriti Vaše srce i prihvatiti energiju čista srca, ono što Vam daje.
Ljubav Vas treba voditi na način kako je i njega dovela do Vas.
Možda sada mislite da njegova anđeoska pomoć nije pored Vas ili Vas još uvijek nije pomilovao, ali ste u krivu.
On je uvijek bio s Vama kada ste bili u opasnosti, spasio Vas je kada ste mislili da Vam nema spasa. Pored Vas je kada imate velike probleme u obitelji ili na poslu i mislite da ih ne možete rješiti.
Razmislite, ali budite iskreni prema sebi, koliko puta ste mislili da nema izlaza, nema rješenja, ne znate kako dalje…Puno puta i sada ste ipak ovdje, preživjeli ste jer Vam je anđeo Hamied u tišini polako donio čudo. Možda se i sada borite s problemima, vjerujte mu, on je uvijek bezuvjetno pored Vas.
Ljudi koji čuju anđele, čuju njegov umirujući glas.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Jeste li ikada osjetili anđela pored sebe?Pozovite ga natrag u Vaš život kako bi Vam sve krenulo u boljem smjeru! U tome će Vam pomoći STOJA na broju telefona: 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Ako mu i Vi želite poručiti, komunikacija anđela Vam može pomoći. U tome Vam mogu pomoći savjetnice Hana, kod 412 i Larisa, kod 631, na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Naučiti će Vas kako trebate govoriti i pitati anđele. Ako često pozivate Hamieda, stvorili ste vezu s njime, pomoći će Vam da i ostali anđeli stanu uz Vas i pomognu Vam. Kada i u trenucima radosti ne zaboravljate anđele, možete od njih tražiti bilo što. Također možete zatražiti i magiju anđela, naravno preko stručne osobe na takav način ćete sve dobiti.

Što je to što možete pitati Anđele?

Anđeoski broj! Klikom OVDJE

Zaštitu! Klikom OVDJE Koji Vas Arkanđeo čuva?

Osobno slanje poruka u vezi s Vašim životom! Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, oni će Vam reći sve!

Nismo Vas ubijedili da anđeli donose promjene?

Upoznajte ostale anđele klikom na anđela ispod:

Anđeo Ambriel

Anđeo Libuel

Anđeo Ashitiel

Ako još uvijek ne znate način kako izaći iz problema, nemate rješenja, tu možete saznati tajnu poruku anđela čuvara od naših savjetnika na broju telefona: 064/600-076 , fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji će Vam prenijeti Vašu osobnu poruku anđela i odgovoriti će Vam na sva Vaša pitanja. Nazovite ih sada!!!

Facebook