Sedam najčešćih noćnih mora i njihovo značenje!

Propadanje

Može se kategorizirati kao noćna mora. Izražava unutarnju nesigurnost. Postoje stvari u Vašem životu zbog kojih osjećate da Vas snaga nadmašuje, niste sposobni riješiti ih. San se može ukazati čak i ako Vaš partner promatra nekog drugog.

OVDJE doznajte što trebate sanjati kako biste postali bogati! 

Netko Vas proganja u snu

Taj san najvjerojatnije će se dogoditi, ako Vaše okruženje ima previše očekivanja od Vas. Vrijeme je da se bavite onim stvarima koje su dobre za Vas! Proganjanje znači loš posao, može se pojaviti u snu i ako Vam to nije profesija po karmi. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite tumačenje snova ako ne razumijete što Vam snovi žele poručiti!

Čudovišta ili zvijeri

Često je to znak traume iz djetinjstva, ali u nekim slučajevima to može biti i negativna osoba ili neka negativna sila u našoj blizini. Noćna mora koja je dostojna pažnje, jer može ukazivati i na prokletstvo!

Istinita priča o čovjeku koji je postao milijunaš, detaljnije OVDJE

Gušenje

Gušite se u snu? Prvo i najvažnije je pregled respiratornih organa, jer možda doista imate problema s disanjem. Gušenje je znak tereta, to jest, previše zadataka preuzimate na sebe. Može još ukazivati i na pojavu duhova, ali je to jako rijetko.

Astro Savjetnik Gordana

 

Sramota

Postoje mnoge verzije takvih snova. Ima onih koji su u snu goli pred drugima, dok neke ljudi ismijavaju. San uglavnom ukazuje na suzdržavanje. To se događa kada ugnjetavamo našu okolinu potiskujući naše unutarnje želje. Pokušajte jednostavno Vi biti Vi!

Klikom OVDJE preuzmite tajanstveni broj za privlačenje novca u 2019.! 

Nasilje i agresija

Nažalost, takvi snovi imaju mnogo oblika. Problem nastaje ako se ovi snovi ponavljaju. U tom slučaju, skrivena je loša namjera u Vašem okruženju ili u Vašoj prošlosti. Štetne sile se mogu poraziti, a prošlost se može otpustiti! Obavezno nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu prokletstva i čišćenje!

Katastrofe

Postoji nekoliko vrsti tragedija. Nije svejedno što proživljavate u svom snu i kako. Ti snovi nisu uvijek loši. Uglavnom Vas žele potaknuti na promjene i razvoj. Zato im trebate posvetiti veliku pozornost!

Trebate zatražiti tumačenje sna, posebice ako je Vaš san imao poseban utjecaj na Vas! Kroz snove nam stiže najviše nebeskih poruka! Već danas nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407 i savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam biti od pomoći!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

Facebook