Stjecanje bogatstva i obilja – 7 Feng shui savjeta!

Stjecanje bogatstva i obilja – Sve manje ljudi je skeptično kada je riječ o Feng shui metodi. To nije slučajnost, jer mnogo bogatih i poznatih potvrđuje dobar učinak Feng shui metode.

Zašto ne biste i Vi iskoristili Feng shui metodu kako biste stvorili ljepši, uspješniji, sretniji i bogatiji život? Feng shui jedan je od najboljih načina za privlačenje sreće. Uz to, prema istočnoj metodi, također možete doznati za mnogo predmeta koji donose sreću!

OVDJE doznajte koja Feng shui magija Vam donosi sreću! 

Sada ćemo Vam pokazati kojih sedam koraka trebate odraditi kako biste loše energije pretvorili u pozitivne:

  1. Cilj je najvažniji! Na mjestu gdje provodite najviše vremena, postavite zid ciljeva i napišite ih svojim omiljenim bojama.
  1. Češće trebate napraviti propuh u svom domu i obrisati prašinu kako bi se negativne energije eliminirale.
  1. Ojačajte utjecaj metala u Vašem domu. Pogledajte postoji li neki predmet koji je izrađen od metala.

Klikom OVDJE doznajte za pet najučinkovitijih Feng shui savjeta za stvaranje novca! 

  1. Nabavite tamjan koji odgovara Vašem horoskopsom znaku; miris koji je napravljen od biljke koja odgovara Vašem horoskopskom znaku.
  1. Malo preuredite Vaš dom. Oslobodite uglove te izbacite nepotrebne stvari koje ometaju energije uspjeha!
  1. Vrlo važne prostorije su kupaona i pomoćne prostorije! Sve treba izgledati besprijekorno čisto. Uz to, nikada nemojte zaboraviti spustiti wc dasku, jer će u protivnom pozitivne energije nestati iz Vašeg doma.

U ovom članku doznajte koje tajne metode preporučujemo za čišćenje prostora! 

  1. Savjet, što je ujedno i najvažnije! Napišite ‘zahvalnost’! Označite vremenski interval, primjerice prvi tjedan u kalendaru, i kada tom razdoblju dođe kraj, napišite na jedan papir na kome ili čemu ste zahvalni.

Također Vam možemo pomoći pri uređenju Vaše kuće ili stana! Odnosno, možete doznati nalazi li se Vaš krevet na pravom mjestu! S povjerenjem se obratite našim stručnjacima. Ako tijekom razgovora možete pratiti i kartu, to će našim stručnjacima biti od velike pomoći!

Zapanjujuće je što položaj predmeta u Vašem domu ima velik utjecaj na Vaš život! Želite obilje za cijelu obitelj? Nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam točno reći što trebate učiniti i gdje trebate postaviti određeni predmet!

Facebook