Što će se dogoditi u Kolovozu? (Ezoterični kalendar)

Stigli smo do slijedećeg dijela našeg ezoteričnog kalendara, gdje možete saznati što trebate napraviti u kolovozu i kojim danima iz ezoteričnog aspekta, kako biste postigli uspjeh.

Vjerujete u predosjećaje? Onda ovo OVDJE morate pročitati!

Kolovoz još nazivaju mjesecom gospođice, novog kruha i zadnjim mjesecom ljeta. Za ovaj mjesec se uglavnom povezuju vjerovanja vezana za žetvu i plodove, ali bolje da mi pogledamo kakve promjene može donijeti ovaj mjesec prema ezoteričnom kalendaru :

2. Kolovoz – Mladi Mjesec
Period mladog mjeseca uvijek možemo iskoristiti za stvaranje nečega novoga. Ako do sada niste imali hrabrosti napustiti jednu loše funkcionirajuću vezu, onda to sada učinite jer možete neku novu i sretniju vezu privlačiti. Ako ste zapeli u financijama, onda uz pomoć mladog mjeseca možete krenuti na put poboljšanja. Ako su Vam to planovi, onda nazovite naše savjetnike koji već destljećima pomažu ljudima da iskoriste posebne energije Mladog mjeseca!

Svemir čuva Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost. Čitajte o Akasha zapisima OVDJE!

vazan kork, astro ,pitnje, astrosavjetnik, novatv

 

12./13. Kolovoz – suze svetog Lovre
Puno atrakcije će nam nuditi roj meteora, Perseide će krivudati na nebu ova dva dana. Većina bljeskalica će tada biti vidljiva na nebu, tj. ako želite da Vam se neka želja ostvari, poželjno Vam je da budete što više pod otvorenim nebom. Magiju želja možete dodatno zatražiti i od naših savjetnika.

18. Kolovoz – Puni Mjesec
Treći istaknuti dan ezoteričnog kalendara. Uz pomoć punog mjeseca, u suštini, bilo što možete privlačiti u osobni život. Ne samo materijalno blagostanje ili sretan partnerski odnos, nego puno toga možete učiniti i za Vaše zdravlje toga dana, za poboljšanje karijere, plodnost i ispunjenje želja. Svatko ima nešto u svojem životu što mu nedostaje za potpunu sreću. Imate i Vi? Nazovite naše savjetnike i napraviti će Vam najmoćniju magiju Punog Mjeseca!

20. Kolovoz – Dan Svetog Stjepana – Praznik novog kruha
Ovaj dan je dospio u ezoterični kalendar jer se za ovaj dan ne povezuju samo praznici, nego je vrlo pogodna i za magiju obilja. Obilje ima različit značaj za svakog čovjeka. Što Vama znači? Napišite nam u SMS poruci Vaše ime i točan datum rođenja i ono životno područje u kojem želite obilje, na broj 646447, a naši savjetnici će Vam otkriti kako to možete privlačiti k sebi!

Gordana 311

 

23./24. Kolovoz – Mjesec Djevice
Također važan dan našeg ezoteričnog kalendara jer Mjesecom Djevice nazivaju svanuli dan sa 23. na 24. kolovoz. Tada vladavinu preuzima sazviježđe Djevica nad Lavom. Najviše ljudima ovih dvaju horoskopskih znakova ovaj dan je povoljan. Lavove podržava da završe neke stvari, a Djevice u započinjanju nečega novoga.

27. Kolovoz – Kada se Venera spoji s Jupiterom
Ovoga dana Venera i Jupiter će biti vrlo blizu jedno drugome, samo će ih četiri kutne minute razdvajati. To nemojte propustiti, ne samo pogled, nego niti sreću koju donose! Dva para sjajnih zvijezda će Vam pomoći da osvojite neki davno očekivani dobitak. Ako ih vidite na nebu, nazovite što prije naše savjetnike koji su dostupni 24 sata u danu i napraviti će utjecaj na Vašu sreću!

Stojite pred važnom odlukom u Kolovozu? Ne znate što učiniti? Mi ćemo Vam reći! Zatražite pomoć od naših najboljih savjetnika! Savjetnice Slavica Ela, kod 712 i Tonka, kod 126 će Vam pomoći na slijedećem broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv