Što će se dogoditi u Lipnju? (Ezoterični kalendar)

Stigli smo do slijedećeg dijela ezoteričnog kalendara jer za par dana stiže lijeto, odnosno Lipanj. Lipanj nazivaju još i mjesecom Sniježnog Ivana. Ovaj mjesec je ime dobio po Jun-u koja je Jupiterova supruga.

Kako možete privući ljubav pomoću magije, saznajte OVDJE!

Prvi važan datum u lipnju je 8. lipanj, Dan svetog Medarda. Ovaj datum smatraju važnim za proricanje vremenskih prognoza. Naime, ako taj dan bude padala kiša, onda će narednih 40 dana padati, a to znači da ćemo imati kišovito ljeto.

Što Vam donosi prvi ljetni mjesec? Proricanje sudbine putem tarot karti možete pročitati OVDJE!

20.-ti lipanj je dan ljetnje ravnodnevnice kada počinje astronomsko ljeto. Uz ovo je povezano i svetoivanjska noć, koja je sa 23.-eg na 24.-ti u ovom mjesecu. To je dan kada je najkraća noć, a za ljude ima magijsku moć smjenjivanja svjetla i tame. Tama označava prolaznost, a svjetlo obnavljanje. U današnje vrijeme ezoterični stručnjaci i magovi širom svijeta prave najveće magije baš tu noć, zato je ovaj datum toliko bitan za ovaj ezoterični kalendar za 2016. godinu.

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

 

Kako doći do novca putem magije, saznajte OVDJE!

Zatim je bitno spomenuti i dan Petra i Pavla, 29.-og lipnja jer tada počinje žetva. Bitno je ono što smo zasijali, isplanirali, sada možemo ostvariti u ovom mjesecu.

Želite saznati koji su Vaši osobni sretni dani u Lipnju i kojeg dana po ezoteričnom kalendaru možete imati sreće? Dada, kod 432 i Dora, kod 903 Vam mogu u tome pomoći na broju telefona: 064 600 076 , Fix:6,99 kn/min kn; Mob:8,41 kn/min

. One Vam mogu napraviti specijalizirani ezoterični kalendar samo za Vas ako zatražite.

Naše savjetnike možete dobiti čak iz inozemstva na brojevima:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici