Što će se dogoditi u Ožujku? (Ezoterični kalendar)

Mjesec Ožujak je dobio ime od planete Mars, odnosno planete rata. Rimljani su smatrali ožujak mjesecom sreće za pokretanje bitke jer je ovaj mjesec donosio sreću.

OVDJE možete saznati koje to blokade ograničavajau Vaša životna područja!

Prvi važni događaj je 8. ožujka, međunarodni dan žena. Ovaj događaj je vrlo važan i s duhovnog gledišta jer je važan korak u duhovnoj evoluciji u jednakosti prava žena. Energije ovaj dan pogoduju za rituale čišćenja, ženstvenosti i ljepote.
Slijedeći važni događaj je 15. ožujka, nacionalni praznik. Istina, značaj ovog datuma je povijesni, ali ako malo bolje razmislimo, ovaj blagdan ima i duhovno značenje. Razmišljajte samo o jedinstvu, suradnji, stvaranju.
17. ožujak je dan Svetog Patrika, istina da je to irski nacoinalni praznik, ali ima važno značenje jer na taj dan trebate pitati za magiju sreće i novca.

Gordana 311
18,19 i 21. ožujak – “ Aleksandar, Josip, Benedikt, u torbi donose toplinu”. Prema popularnom uvjerenju, do tada traje zima. Od toga dana se očekuje proljeće i toplije vrijeme, tako zimi možemo reći konačno zbogom.
21. ožujka je i prvi dan proljeća, to je jednakost dana – noći proljeća. Zadnja nedjelja ožujka je pocetak ljetnjeg računjanja vremena – podešavanje sata.
Ove godine Uskrs spade za 28. ožujak, kojemu kao što znamo prethodi 40 dana posta, tj. proces čišćenja.
Važno je pitati za ritual čišćenja prije Uskrsa! Od danas možete pitati naše savjetnike za ritual čišćenja.

Muče Vas nevolje proslosti? Kliknite OVDJE i saznajte o čemu je riječ!

Polako nam stiže proljeće, sada je vrijeme osloboditi se od negativnih energija i krenuti putem uspjeha! Za pomoć pitajte savjetnicu Doru, kod 903 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će obaviti za Vas proljetni ritual čišćenja.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica