Što će se dogoditi u Rujnu? (Ezoterični kalendar)

Najvažniji dan u Rujnu prema ezoteričnom kalendaru je zapravo pretposljednji dan u mjesecu jer prema tradiciji tada proslavljamo svetog Mihael,a a to je i blagdan svetog arkanđela Mihaela.

Tako ćemo sada na nekonvecnionalni način od natrag pa unaprijed nabrajati značajne datume, počevši od dana svetog Mihaela, koji je 29. rujna, kada je ujedno i mali karneval.

Na selima tada započinje sezona svadbi koje traju do dana Katarine.

Pravi je narodni festival taj dan za one koji još uvijek žive u zatvorenim tradicionlanim zajednicama, tada održavaju plesne zabave i sabiru godišnju žetvu i prihode.

I Vi možete pregledati Vaš dosadašnji prihod za 2016. godinu i ako ste nezadovoljni s Vašom financijskom situacijom, onda trebate zatražiti novčanu magiju jer pomoć skoro odmah stiže.

Zanima Vas ezoterija, ali ne znate kako započeti sa učenjem ili kako možete sebi proreći sudbinu? Pročitajte naš članak OVDJE i počnite se baviti ezoterijom još danas!

Ovog mjeseca najviše Vam Mihael arkanđeo može pomoći. Upravo zbog toga njega je poželjno pozivati. Ako Vas zanima dobar savjet Mihael arkanđela za mjesec Rujan, onda to pitajte naše savjetnike koji će Vam prenijeti njegov savjet i poruku.

 

Tonka , Tonka 126 , Savjetnici, Astrosavjetnik, Novatv

 

Ovog mjeseca obratite pažnju na Vaše predosjećaje jer tako možete izbjeći veliki problem. Pogledajte OVDJE koji su to predosjećaji!

 

16. rujna će biti puni mjesec, koji je ovog mjeseca poseban zato jer je to prvi jesenji puni mjesec, koji može donijeti bogatstvo onima koji budu napravili veliku magiju punog mjeseca. Vodič možete dobiti kod naših savjetnika OVDJE!

12. rujna je praznik svete Marije, smatraju ga čudotvornim danom jer ako netko tog dana nešto zaželi i zatraži za to pomoć svete Marije, njegova želja će se ispuniti u roku od 12 dana, ali najkasnije do dana svetog Mihaela.

8. rujna, na dan male Gospe, slavimo rođenje Marije i taj dan poželjno je i Vama da dočekate zoru pod nebom jer prema tradiciji tada jato anđela skupa proslavlja rođenje Marije, tako da tko god se pridruži proslavi, biti će dio velike sreće.

1. rujna, pri mladom mjesecu svakako trebate napraviti jednu magiju obilja jer ovaj mladi mjesec može donijeti veliki dobitak onima koji znaju što trebaju učiniti radi izobilja.

Možda je predodređeno da živite u velikom bogatstvu, a ako želite saznati što je Vama zapisano, zatražite Vaše predviđanje po palminom listu ili pogledajte OVDJE čuvaju li i Vaše predviđanje po palminom listu u tajnoj indijskoj knjižari.

Za mjesec Rujan imate velike planove, samo ne znate kako ih pokrenuti? Zatražite pomoć od naših savjetnika, koji je to datum koji je pogodan za Vaše planove! Savjetnice Slavica Ela, kod 712 i Tanija, kod 555, će Vam pomoći u tome na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica