Što će se dogoditi u siječnju? (Ezoterični kalendar)

Stigli smo do novog poglavlja našeg ezoteričkog kalendara, stigao je mesec Siječanj, a s time zajedno i jedna nova godina.
Vrijeme je da se obnovite, a ako još niste zatražili magiju uspjeha za 2016.godinu, ne oklijevajte, zatražite pomoć naših savjetnika. Vrlo je važno da mjesec Siječanj započnete uspješno jer to utječe na cijelu predstojeću godinu.
U prvoj polovini Siječnja, naši najbolji savjetnici prave magije uspjeha za 2016.godinu, ali ne treba zaboraviti ni novogodišnje predviđanje. Prije nego što zatražite predviđanje, trebate zatražiti odstranjivanje blokada, a o tome OVDJE možete više pročitati!
Morate biti pripremljeni. Trebate znati koji datumi su sretni, a koji manje sretni za Vas. Ako inače nikada ne tražite predviđanje, u ovome periodu možete si to priuštiti zbog uspjeha.
U Siječnju će se vidjeti tko je u stanju održati svoje novogodišnje zavjete, a tko će biti taj koji će ponovo sve odložiti za narednu godinu. To je također osnova za ljepšu i bolju budućnost, pošto s mislima i s vjerom u sebe stvarate, naročito u periodu obnove, u Siječnju. Ako Vam je potrebna pomoć, možete zatražiti pomoć naših savjetnika, karte uvijek pokazuju pravi smjer.
Potrebno je saznati jesu li utjecali na Vašu prošlu godinu blokade iz prošlosti, tereti iz prošlih život. O tome možete više pročitati OVDJE!

Gordana 311
Potrebno je još napomenuti nekoliko važnih datuma u Siječnju, koji ne mogu izostati iz našeg ezoteričnog kalendara :
6. Siječanj – Sveta tri kralja – Svima su dobro poznati običaji koji se vežu za ovaj datum, ali ono što je važno sa ezoteričke točke gledišta, čišćenje osobnog doma. Ukoliko to i Vi želite zatražiti, već se sada možete javiti savjetnici Dijani, kod 449 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Jedan od njenih glavnih stručnih podučja je čišćenje i zaštita domova od negativnih energija.
22. siječanj – dan Svetog Vinka – davno su ovog dana predvidjeli kakva će biti žetva uz pomoć reznica. Uz pomoć dnevne vremenske prognoze na dan Svetoga Vinka su se također vršila proročanstva. Ako je dan bio sunčan i lijep, mogla se očekivati dobra žetva. Toga dana poljoprivrednici trebaju piti puno vina radi dobre žetve.
25. siječanj – dan Svetog Pavla – davno su na ovaj dan predvidjeli koliko će zima biti duga jer ukoliko za dan Svetog Pavla sija sunce, treba računati da će zima biti teška i dugačka.

Naši savjetnici Vam stoje na raspolaganju 24/7 na brojevima telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica