Što će se dogoditi u Studenom? (Ezoterični kalendar)

 

Ezoterični kalendar u Studenu broji mnogo izuzetna dana. Studeni sa pravom nosi naziv “mjesec promjena“ pošto se ovoga mjeseca sve preobražava i transformira, kasna jesen se polako pretvara u zimu i toplota ljeta je već u ovom periodu samo lijepa uspomena. U slijedećem ezoteričnom kalendaru pišemo o takvim danima koji su značajni u smislu ezoterije i možete saznati kada vrijedi napraviti magije i rituale za obilje, zdravlje i ljubav.

 

1. Studeni
Mjesec započinje s vrlo važnim ezoteričnim datumom, s danom Svih Svetih koji kršćanska crkva proslavlja kao dan blaženih svetaca i ovaj dan slave čak od 10.vijeka širom Europe. Ovaj dan je dobio svoje mjesto i u ezoteričnom kalendaru, pošto je toga dana poželjno posjetiti osobe koje komuniciraju s mrtvima i duhovima, pošto se takva vrata otvaraju kada pokojne duše mogu preko tih vrata ostavljati poruke svojim bližnjima koji su još među nama.

2. Studeni
Dan mrtvih mnogi pomiješaju s danom Svih Svetih i netočno 1. Studeni nazivaju danom mrtvih. 2. studenog možemo pomoći i onim mrtvim osobama koje nisu uspjele prijeći u svjetlost i zaglavili su se u nekom među prostoru, te traže put ka svjetlosti. U tim slučajevima molitva rođaka i eventualno neki rituali mogu pomoći dušama da nađu put ka svjetlosti.

Saznajte puno zanimljivijih informacija o Vašoj budućnosti OVDJE!

 

Ognjena astro savjetnik

 

11. Studeni
Dan Svetog Martina, tada pregledaju godišnju žetvu i procjenjuju godinu. Prema tradiciji na dan Svetog Martina domaćin prebrojava zalihe stoke, zato je tada poželjno pregledati godišnje rezultate, uspjehe i neuspjehe. Ezoterični kalendar uzima za obzir ovaj dan jer ovoga dana djeluju stotisućite energije za magije koje se obavljaju zbog obilja. Ako ste nezadovoljni s dosadašnjim prihodima, onda ovoga dana možete od naših stručnjaka zatražiti potvrdnu magiju i čak do kraja godine možete duplirati Vaše prihode!

14. Studeni
Na dan punog mjeseca morate napraviti najjače magije obilja koje će se aktivirati do mladog mjeseca. Vrlo je važno da točno u ponoć napravite tu magiju i ako ne znate odlučiti koja je najbolja magija za Vas, pitajte visak.

OVDJE možete saznati koji visak najbolje opisuje Vaše pitanje!

 

25. Studeni
Dan Katarine mnogi koriste za vremensku prognozu, pošto je prema drevnim vjerovanjima ako tog dana bude mraza, za božić će se snijeg otopiti. Od toga taj dan možete puno pametnije iskoristiti. Zatražite od naših savjetnika magiju dana Katarine, da ako pada snijeg ili kiša, puše vjetar, da Vi uvijek imate novca!

Ako Vas zanima daljnja budućnost, kliknite OVDJE!

 

Sretan dan

 

29. Studeni
Dan novog mjeseca se poklapa s majstorskim danom, pošto je 2+9=11. Zato ovaj dan od uobičajenog ima puno veću stvaralačku moć. Svaka Vaša želja i misao djeluju tisuću puta jače. Isprobajte, napišite neku želju na papir i pustite neka ga vjetrovi ponesu pri mjesečevim zrakama.

30. Studeni
Dan Svetog Andrije je poznat po tome da neudane žene predviđaju sebi budućeg muža. Ovog dana čak možete saznati koliko novca ćete imati slijedeće godine i tko je ta osoba koja će Vam pomoći u ostvarivanju Vaših snova. Prjedlog će Vam doći uvečer tokom sna, zato svakako pripremite pored sebe papir i olovku kako biste mogli zapisati te važne informacije prije nego što ih zaboravite!
Ako Vas zanima kojim danima još možete napraviti magije tokom ovog mjeseca, pitajte naše savjetnike!

 

Niz takvih događaja očekuju se u Studenom što može uzburkati mnoge živote, kako na financijskom, tako i na duhovnom polju. Ako želite saznati od čega se trebate čuvati, tada potražite naše savjetnike na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite i zaštitu od negativnih utjecaja!

 

 

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva na slijedeće brojeve telefona:

 

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv