Što će se dogoditi u Svibnju? (Ezoterični kalendar)

Ezoterični kalendar za svibanj ima još manje magijskih dana nego u mjesecu travnju, ali usprkos tome, djelovanje i efekat tih nekoliko dana se osjeti tijekom cijelog mjeseca.

1. svibnja je službeno praznik rada i naizgled nema nikakve veze s ezoterijom ili sa duhovnošću jer je to izvorno pokret radnika i vezano je za štrajk. Međutim, prvi svibanj se obilježava još od davnih vremena, ali to nije praznik rada već proslava proljeća. Tada su prinosili žrtve bogu proljeća kako bi bilo puno uspješnih usjeva. Stoga biste u ovom trenutku trebali zatražiti ritual za učinkovitost od anđela.

6. svibnja možete zatražiti pomoć mladog mjeseca u ostvarivanju novih ciljeva. Bez obzira što započinjete ovog mjeseca, svaki novi projekat u svakom slučaju trebate započeti na dan mladog mjeseca kako biste bili uspješni.

Ove godine praznik Duhova pada na 16. svibanj i to je najznačajniji dan u ezoteričnom kalendaru za svibanj kada se slavi izlijevanje Duha Svetoga, 50 dana nakon Uskrsa. To nije samo vjerski blagdan Duhova, već se slavi u ezoteričkim krugovima, a vjeruje se da magije napravljene na ovaj dan djeluju 50 puta jačom silom.

Ognjena astro savjetnik

Dana 21. svibnja je pun mjesec, on može ispuniti Vašu želju ako iskoristite moć mjeseca. Pitajte naše savjetnike za magiju mjeseca kako bi Vam se ispunile tri želje.

Ako ste zainteresirani za ostale druge magije koje još možete obaviti ovog mjeseca, pitajte naše savjetnike.

Kako korititi vrijeme mladog mjeseca, saznajte OVDJE!

Zainteresirani ste za ezoteriju? Želite li saznati koje su najbolje mogućnosti za Vas kako biste riješili neku važnu stvar ili pronašli novi posao? Onda ste na pravome mjestu! Savjetnice Gordana, kod 311 i Marija, kod 389 su najbolje koje Vam mogu pomoći u tome!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica