Što će se dogoditi u Travnju (Ezoterični kalendar)

Prema ezoteričnom kalendaru, u Travnju neće biti puno specijalnih i značajnih dana, ali i tih par dana pripadaju najjačim magičnim danima godine.
Naši preci ovaj mjesec su nazivali mjesecom Svetog Jurja i mjesecom vjetrova, puše li vjetar loše ili dobre sreće već se ispostavilo prvog dana Travnja. Ako je padala kiša toga dana, onda je svatko mogao računati na veliku sreću, a ako je nekoga uhvalita oluja ili je prekrasno sijalo sunce, onda oni koji su bili praznovjerni su očekivali prijevaru, novčani gubitak, pa čak i krađu.
Prvi bitni datum ezoteričnog kalendara je 1.travanj. Taj dan nije važan samo zbog toga što se našalimo sa svojim prijateljima, nego i zbog toga što toga se toga dana potrebno našaliti i s Bogom siromaštva s jednim brzim ritualom. Prema narodnim vjerovanjima, Bog siromaštva se tada naljuti i napušta nas. Xolotl-u (Solotl), Bogu loše sreće i siromaštva, 1.travnja treba posvetiti jednu poderanu čarapu. Naši savjetnici će Vam reći tok cijelog rituala, a još možete od njih zatražiti i telefonsko proricanje. Ako ovo budete napravili, svi Vaši materijalni problemi će se odmah riješiti.
Drugi, a ne manje važan datum ezoteričnog kalendara je 7.travanj, dan mladog mjeseca. Ovog dana trebate napraviti proljetnu pozdravnu magiju za obilje. Naši savjetnici će Vam detaljno reći što će Vam biti potrebno i što sve trebate napraviti ovog dana, kako biste za 7 dana dobili puno novaca.

Saznajte više o mladom mjesecu i o magiji mladog mjeseca OVDJE!

 

as_ognjena_411

 

22.travnja je dan punog mjeseca i planete Zemlje, a ove godine se poklapaju. Upravo je zbog toga potrebno toga dana napraviti ritual plodnosti i izobilja. Dan planete Zemlje svijet slavi od 1970.godine, prije toga je bio dan plodnosti i samo su određeni ljudi znali i slavili ga.
24. travnja je dan svetog Jurja koji je prvobitno bio proslavljen kao praznik drevnih pastira. Na taj dan su istjerali životinje na ispašu, ali prije toga su ih protjerali kroz vatru, čak su i pastiri skakali po vatri kako bi dobili zaštitu protiv zlih sila. S lovorovom granom koju su umočili u vodu, prskali su štalu i stado kako bi dobili zaštitu i da vještice ne mogu nanijeti zlo životinjama.
Najjači ritual zaštite možete dobiti toga dana, čak i Vi sami možete napraviti jednu drevnu inicijaciju za što će Vam pored svega biti potreban lovorov list. Ako Vas zanima što trebate napraviti, naši savjetnici će Vam reći detalje. Potražite naše savjetnike koji se bave astrologijom za pomoć, tj. astrologe. U svakom slučaju trebate se osloboditi od onih sila koje Vas spriječavaju i vuku unatrag.

OVDJE možete saznati kako blokade ograničavaju životna područja!

Naši astrolozi će Vam izračunati koji su najpogodniji dani za magiju novca, a ako želite točno saznati koji su Vama osobno najvažniji i značajniji dani u travnju, pitajte našu savjetnicu Ziju, kod 523 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, ona će Vam sve reći o Vašim sretnim brojevima i sretnim periodima. Pitajte je još danas!

Možete ju nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici