Što je urok?

Mnogi su potražili pomoć putem telefona, pismeno ili osobno, vezano s time što je urok? Ako bi trebalo definirati urok, onda bi to mogli kratko opisati – Urok je konstantno hranljiv skup energije, koji energiju jednog čovjeka preokreće da drugom čovjeku ili ljudima, život u svakom pogledu ( materijalno, zdravstveno i ljubavno) postane neusjpešan. Znači, urok je jedna vrsta duhovne veze gdje zapravo niti jednoj polovici nije dobro. Pratite emisiju i pričajte uživo s voditeljem! ( Ne zaboravite da đavao nikada ne spava. Ako osjećate nepoznatu, uznemiravajuću silu oko sebe, bez oklijevanja zatražite pomoć od naših savjetnika!)

Potrebno je napraviti skidanje uroka onoj osobi koja je slala urokljivost nekome, jer ne kažu mnogi bez razloga da se prokletstvo vraća na osobu koja ga je poslala. U mnogim slučajevima, ljudi ni sami nisu svjesni da su nekog urekli. U tim slučajevima često misle na osobu koja im je načinila zlo. Ljutnja i nemogućnost ureknu osobu zbog koje ste vi doživjeli neki problem ili koja Vam je nanijela štetu, i u suštini se stvori urok jer se stvori takva veza. Ovo liči na telepatsku vezu, ako se jednom stvori, teško će prestati, osim ako se netko razumije u to kako se može otkloniti urokljivost.

Osoba koja je to slala, nakon par godina kada se već možda niti ne sjeća koliko je bila ljuta na tu osobu, počinje osjećati iste negativne energije kao osoba koju je urekla. Tako već postoje dvije žrtve, dok niti jedna od njih ne sumnja ništa, ne znaju što se krije u pozadini. Takav tip uroka nije toliko jak kao sama ljutnja pošiljatelja. Iskustva pokazuju da su takvi jaki tipovi uroka rijetki i s lakoćom se odstranjuju. Tipično je tada blagi materijalni neuspjeh, ali primjerice i česta prehlada, mogu dati sumnju na to. Na žalost, zbog teške prepoznatljivosti je opasna jer ne daje jake znakove, polako – postepeno kroz par godina može potpuno uništiti i pošiljatelja i žrtvu istodobno.

halloween_spell_circle_by_belisarius2930-d4es7fj

Gora situacija je kad netko namjerno želi ureći nekoga pomoću stručnjaka koji se s time bavi, a sam pošiljatelj traga za takvom osobom. Na žalost, tamo gdje ima svjetlosti, ima i sjenke. Zaprepastili biste se kada biste saznali koliko njih se bavi slanjem urokljivih energija u našoj državi. Mnogo je rasprostranjeniji posao od odstranjivanja uroka jer uvijek postoje osobe koje žele nauditi drugima. Slanje urokljivosti se razvilo već skoro na industrijskom nivou, već je viđeno da je dovoljno poslati sliku i neki iznos uplatiti na određeni račun i urokljivost je poslana.

Takva mjesta i „magovi“ su skriveni jer nitko od njih neće javno priznati da šalje urokljivost, vrlo su diskretni i sve tajno obavljaju. Na žalost, možemo izjaviti da sada u našoj državi skoro nema mjesta gdje se ne može naći netko tko stručno šalje uroke. Takav urok se vrlo brzo raspoznaje jer brzo djeluje. To mu je jedina prednost i poslije toga ima samo mane. Žalosno je, ali tijekom niza godina prouzrokuje patnju, ne smrt, nego patnju. Tek kada se život iscrpi u potpunosti, u teškoj bolesti će odnijeti žrtvu.

Tu isto pati i pošiljatelj jer njegove energije prouzrokuju probleme, njegova snaga uništava njegovu žrtvu, a često i njegovu obitelj. Imali smo klijenta sa kojega smo poslije 35 godina očistili takozvani Srebrno Mjesečni urok. Bolje da Vam ne ispričamo kroz što je sve trebao proći za te godine. Prolazila je kroz sam pakao, dok se sam pošiljatelj s obitelji isto mučio, nije im stručnjak rekao,  da jedan urok ima previsoku cijenu.

spell_0

Ovakav tip uroka djeluje na svim životnim poljima. Prepoznatljiv je po tome da se vidno pogoršava nivo i kvaliteta života, a tu spada i zdravlje. Članovi Vaše porodice češće se svađaju, često su agresivni, događaju se stvari koje uopće nisu tipične ni za Vas ni za Vašu porodicu. Od takvih uroka se stvaraju generacijska prokletstva, koja se stvara kad se ne očisti na vrijeme urok i članovi obitelji to nasljeđuju.

Potrebno je znati da urok poslan preko stručnjaka djeluje i nakon smrti. Znači, pošiljatelj i kao duh prati obitelj kroz generacije s kojom se povezao preko uroka, i sve generacije će to nositi. Generacijski urok se prepoznaje po tome, da još nikada niste imali sreću u životu, nikad vam ništa ne uspjeva, a to važi i za vašu obitelj. Nikada nije mogla biti sretna, čak ni kad je u materijalnom smislu bilo malo bolje, jer je uvijek nešto iskrsnulo. Jako je opasno generacijsko prokletstvo ili koju stručnjak šalje, takvih se prokletstava treba što prije riješiti!

O ukidanju, odstranjivanju, samo da napomenemo, dovoljna je i jedna sveta nit sa kojom ćemo svezati urok. Tako prekidamo vezu između pošiljatelja i urokljivog čovjeka, ali s time nije još završeno jer se veza ponovo može formirati zbog paralelnih vibracija, tj. temeljne oscilacije su slične poslije nekog vremena između pošiljatelja uroka i njegove žrtve. U emisiji svežemo taj urok, međutim o čišćenju tj. pretvaranju vibracija, trebate popričati sa savjetnicima, koji su također vrlo dobri stručnjaci. U emisiji ima vremena samo na vezanje, ali nakon toga će biti završeno odstranjivanje. Poslije toga možete biti sigurni da je urokljivost odstranjena, a kod generacijskog prokletstva je duh odstranjen.

Ukoliko sumnjate da imate urok, pozovite našu sjajnu savjetnicu Dadu na 064 600 076, kod 432. Pogledat će da li imate urok i skinuti ga sa vas!     

 

 

Nikako se nemožete sastati sa novcem?! Mislite da nema pomoći?! Upravo suprotno, rijšenje je na jedan klik od Vas! Ovo MORATE pročitati!—-> bit.ly/magija_novca

Posted by Astro Savjetnik on Tuesday, March 24, 2015