Što možete očekivati u travnju prema ezoteričnom kalendaru?

Ezoterični kalendar – Uskrs i Uskrsni ponedjeljak prva su dva dana travnja, tako da prema ezoteričnom kalendaru prve dane mjeseca možete provesti u blagdanskoj atmosferi.

OVDJE doznajte koji horoskopski znakovi u 2018. mogu očekivati uspjehe u financijama!  

1. travnja još nazivaju i danom šale kada je uobičajeno našaliti se s prijateljima ili obitelji, ali se sa svima nama vrijeme dobro našalilo, stoga ovaj dan posvećujemo uskršnjim blagdanima.

2. travnja trebate odraditi magiju čišćenja što nije slučajno, jer stari je običaj ovog dana bio djevojke polijevati vodom.  

Kliknite OVDJE možete doznati koje žene prema horoskopskom znaku mogu biti uspješne u 2018.! 

16. travnja – Novi Mjesec, prema ezoteričnom kalendaru pomaže pri odradi magijskih rituala. Ako želite započeti nešto novo, onda prvi korak trebate učiniti tog dana!

Astro Savjetnik Gordana

Dan planeta Zemlje obilježava se 22. travnja što je prema ezoteričnom kalendaru veoma važno. Tada se odrađuju magije koje su potrebne za resurs planete. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite odradu ovakve magije!  

24. travnja – dan svetog Juraja kada trebate zatražiti najjaču magiju zaštite, jer su one najučinkovitije tijekom cijele godine, pod uvjetom da se odrade tog dana! Čak su se i za vrijeme rimskog carstva tog dana čistile staje s lovorovim granama kako bi se otjerale vještice. Tog su dana i pastiri preskakali preko vatre, a zatim su stado preselili na drugu stranu kako bi otjerali duhove. I Vi to trebate učiniti kako bi Vam 2018. bila čista od negativnih energija!

OVDJE pročitajte detaljna predviđanja u 2018.! 

30. travnja – dan punog Mjeseca kada možete osvojiti veći dobitak, a već ćete u nedjelju 29. travnja osjetiti utjecaj punog Mjeseca, stoga tada trebate početi igrati igre na sreću!

Travanj je čudesan mjesec, ali Vi unaprijed možete doznati koje prepreke i mogućnosti Vas očekuju. Budite spremni na vrijeme kako se kasnije ne biste negativno iznenadili! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zrinka na kodu 524 i savjetnica Zara na kodu 353 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam odati sve detalje!

Facebook