Evo što možemo očekivati u Travnju (Ezoterični kalendar)

Ezoterični kalendar – Travanj je mjesec Marsove drage Venere, stoga je ovo mjesec ljubavi koji predviđa obnavljanje i obilje. Tu je blagdan Uskrs koji će biti nakon punog mjeseca. U biti, cijeli mjesec je u znaku obilja u ovom ezoteričnom kalendaru.

BITNO je pročitati koji dani Vam donose srću u 2017.-oj godini, stoga klknite OVDJE i saznajte!

Ljubavna magija je najdjelotvornija magijska forma. Jako je bitno da ona nije blokirana ljubavnim vezanjem. Ljubavna magija u Travnju donosi ljubav čak i onima koji misle da nikada neće pronaći pravu osobu koja će ju usrećiti. U ljubavi, ako sada napravite korake ka sreći, već na ljeto će biti specijalno. Bitno je da na vrijeme nazovete u naš Astro centar jer možete dobiti i uskršnju magiju koja pruža pozitivne energije.
Slijedi neobičan period, a prema ezoteričnom kalendaru počinje već 11. travnja, a to je period punog mjeseca koji se završava na Uskrs. U ovom specijalnom period možete obaviti vrlo ozbiljne magije za ljubav.

OVDJE pročitajte kineski horoskop za 2017.-tu godinu!

11. travanj, pun mjesec
Biće vrlo neobično jer u zoru, ako pogledamo na nebo, pored mjeseca ćemo vidjeti i Jupiter. Ovo je jako neobična pojava i pogoduje osobama koje žele sreću tj. iskoristiti veliku sreću. Njima preporučujemo da prije ovog događaja nazovu u naš Astro centar i zatraže za ovaj vremenski period magiju za privlačenje sreće s kojom mogu privući veliki iznos novca.
Ako baš ne budete u situaciji to odraditi, nije problem. Naime, već 14. travnja Uran će biti u istoj razini sa Suncem, a to će Vam pružiti karmičke energije uz koje možete saznati i dobitne loto brojeve. Čak ovu energiju možete pojačati uz jedan ritual.

OVO učinite ukoliko želite biti sretni, bogati i zdravi u 2017.-oj godini. Kliknite OVDJE!

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

30. travanj
Venera pokazuje svoju najsjajniju stranu. Ovo je vrlo bitan dan u ezoterijčnom kalendaru. Bilo tko da nazove u Astro centar u ovom period, može dobiti dio fantastičnih energija ove planete. Venera donosi ljubav, novac, uspjeh, ali i izlječenje onima koji budu nazvali u naš Astro centar, naročito ako imaju problema s vidom. Svakako su vrlo ozbiljne energije planeta koje utječu na Zemlju, a sad, inače najsjajnija zvijezda, će postati još sjajnija na nebu te noći, stoga obavezno iskoristite ovu priliku.

16. i 17. travanj
Uskršnji period traje od 16-17.-og, ali već i Veliki petak pripada blagdanima. Ako pratite naše emisije, na vrijeme se možete javiti za ritual jer tu noć neće biti prijenosa uživo zbog toga. Vrlo su ozbiljne pripreme za Uskrs, mogu Vam reći da će ovo doista biti najvažniji dani u ezoteričnom kalendaru. Jako puno ljudi će srediti svoj život baš zbog ovih Uskršnjih rituala.
No, za sada je ovo sve tajno, ne bismo smjeli pisati o ovome. Morate pažljivo pratiti naše emisije i čitati tekstove na našoj web stranici i tako ćete saznati imamo li i za Vas specijalan ritual koji će Vam pomoći ovom periodu. Možete čak zatražiti i proricanje u našem Astro centru i saznati puno detalja jer naši savjetnici Vam mogu ponuditi magije za rješavanje problema ako budu predvidjeli neke negativne događaje.
Iskoristite najbitnije dane ezoteričnog kalendara u Travnju jer Vas napokon očekuje ljubav i sreća.

Slijedi nepovoljno razdoblje, dočekajte ga spremno uz najjaču magiju obilja i uspjeha naše savjetnice Tonke, kod 126 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ne čekajte da se problemi riješe sami od sebe, nazovite je već SADA i poboljšajte Vaš život!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica