Što pitati ako imate ljubavne probleme?

Informacija je važna. Ljubavna pitanja što točnije morate postaviti savjetniku jer će se on nakon postavljenog pitanja fokusirati na vas.Vrlo je važno da se okolnosti navode ukratko, naravno ne morate mu sve reći. Treba znati da li ste u vezi jer pitanja i karte, ako proriče iz karata,mora interpretirati drugačije.Većina njih tu pogriješi kad postavlja pitanje, navedu savjetniku samo“ljubavni odnos”i očekuju da će on iz ovoga sve znati. Savjetnici ne nagađaju, sudbinu vide kao jednu rijeku. Simbole ne mogu razumjeti ako ne znaju da li je osoba pored vas vaš partner ili neka tajna veza. Možda ste usamljeni pa tako osoba na koju ukazuju karte može biti vas partner. Nije svejedno da li pitate već o postojećem odnosu ili o tome da li ćete imate nekog u budućnosti. Često se dogodi da se postavljeno pitanje odnosi na vaš brak, a vi u takvom slučaju ne dijelite sve informacije sa savjetnikom. Karte će otkriti da stranka zapravo nije znatiželjna za brak nego za odnose izvan te veze, ali zbog etičkih razloga, savjetnik ne može govoriti o tome dok stranka ne spomene izvanbračne odnose.

ljubav3

Savjetnik, u ovako osetljivoj regiji,vrlo pažljivo treba preformulirati odgovor jer zapravo moze biti iskren koliko je klijent iskren s njime. Karte ili vidovitost sve će prikazati. Predlažemo da prije nego što pitate za savjet, odlučite što je to što ćete podijeliti sa savjetnikom, odnosno, da li su dobiveni odgovori mogući, odgovarajući i zadovoljavajući za vas. Povjerenje igra važnu ulogu jer ne možete bilo kome postaviti takva pitanja. Kada je riječ o odnosima, savjetnik i klijent uvijek pričaju više puta do trenutka kad će klijent biti potpuno iskren sa svojim savjetnikom. Šokirati će se jer savjetnik je već jezikom cvijeća sve mu ispričao te će zaliti što se nije prije otvorio savjetniku. Povjerenje morate osjećati. Možemo vam toliko toga napisati, da su naši savjetnici u Astro Centru svi pouzdani i uspješni profesionalci koji su pod duhovnom zakletvom i zato su im klijenti i njihove tajne svete. Razmislite, što bi slijedilo savjetniku kad bi razotkrili tajne svojih klijenata!? Prvo i ono najvažnije, bili bi diskredirani u poslovnom svijetu jer u svijetu čarobnjaka ne postoje tajne. Svatko tko krši pravilo izbacuje se iz struke, mora naučiti nove vještine ako želi preživjeti. Ako postoji netko takav, ali kažem vam da ne postoji, u nasom Astrom Centru nema takvog savjetnika, odmah bi dobio otkaz. Na ovakvim mjestima nebi više mogao raditi jer bi svatko bio svjestan onoga sto je učinio. Dakle, zato je važno tražiti takvog savjetnika koji ima za izgubiti jer to jamči klijentu da će on čuvati vašu tajnu. Ako od prijatelja zatražite proricanje besplatno, može vidjeti sve vaše tajne u kartama, ali ne želi razgovarati s vama o tome ,dok možda s drugima hoće. Zato, ne treba predviđati samo iz strasti jer je za vračanje potreban stručnjak koji ima što za izgubiti ako prekrši etičko pravilo prema bilo kome. Sve je to temelj povjerenja pa slobodno pozovite naše savjetnike, nećete biti razočarani!

ljubavni

Što bi trebalo biti vaše pitanje? Pitanja formulirajte tako da ne budu dvosmislena. Dakle, ako želite postaviti pitanje u vezi odnosa, recite ime partnera i datum rođenja. Također može pomoći ako kažete od kada ste u vezi. Tako će savjetnik osjećati vašu energiju i energiju vašeg partnera, što je vrlo važno za uspješno proricanje. Ako nemate partnera, to naznačite i pitajte kada ga možete očekivati. Savjetnik će u ovome slučaju govoriti o mogućnostima jer u većini slučajeva sami moramo pronaći idealnog partnera. Naravno, i on treba tražiti vas, a naći se možete u nekim određenim mjestima i situacijama. Ako postoji ljubavni trokut, imate osjećaj da iskreno možete razgovarati o situaciji. Učinite to jer će te tako brže dobiti zadovoljavajuće odgovore. Za to vam je također potrebno ime vašeg partnera i ime treće osobe. Također je uobičajeno pitanje da li je partner vjeran. U tome slučaju, budite spremni za svakakve odgovore, ali imajte na umu da i savjetnik može pogriješiti. Prije nego što bilo tko pukne, trebali biste to dokazati i na drugi način jer se ne smijete pozivati samo na predviđanja. Toliko poštovanje zaslužuje vaš partner i naš savjetnik će vas isto tako savjetovati jer je i on svjestan da može pogriješiti. Ako je riječ o neuzvraćenoj ljubavi, onda se pripremite jer će savjetnik tražiti bilo koji način da primite tu ljubav, ali ako ga nema, onda vi morate zaboraviti njega, znači, morate biti jaki. S toga, jedan važan podatak., od deset ljudi, kod devet su uspješni savjetnici. Puno ljubavi su promicali, bili su već i na vjenčanjima i krštenjima. Mozda će i na vašem biti. Nazovite nas,nećete požaliti!

Vas Astro Savjetnik.

Povezani članci