Što poručuju tarot karte za mjesec studeni?

Što poručuje tarot za studeni? Zašto ljudi nazivaju jesen kao godišnje doba prolaznosti?! Jer se prolaznost može desiti i ljeti ili na proljeće, bilo gde i bilo kome…

Svako godišnje doba ima svoju pozitivnu i negativnu stranu. Jesen je najljepše godišnje doba, druga je Zima pa Proljeće i Ljeto! Ako dobro pogledamo u svakom mesecu imamo razloga radovati se i diviti prirodi, čak malo više nego obično. Prolaznost je uvijek prisutna! Konstantno nešto prolazi, netko ili nešto prestaje postojati.

Sve to primjećujemo kada se već dogodi, kada već ne postoji. Uvijek tragamo za greškama što je bitnije nego lijepe uspomene. Umjesto da sjednemo i razmišljamo. Na početku mjeseca su slijedili dani prisjećanja, kada smo palili svijeće za bližnje koji više nisu među živima. Mislili smo na njih intenzivno, zamišljali pred sobom njihova lica i lijepu uspomenu vezanu za njih.

A sa živima smo tolerantniji i spremni za oproštaj. Ako je ikako moguće, za ta dva dana se uopće ne spominje novac. Karta koja je izvučena za mjesec studeni je 5.karta, odnosno karta Visokog Svećenika. Funkcija Visokog Svećenika je neuračunljivost, tajnovitost i misterioznost. Odluke se sada jako sporo donose ako se itko uopće usuđuje reči da ili ne. Krenuo je period promjena što tiče materijalne situacije. Ishod tih promjena se još se ne može znati u studenom. Upravo zbog te nesigurnosti, na radnom mestu možemo imati osjećaj da nam se miče tlo pod nogama, da nam mjesto nije osigurano. Tu negativno maštu treba hrabro ostaviti sa strane i ne dozvoliti da nas koči u bilo čemu. Probajmo koristiti snagu pozitivnih misli. Ako samo dobro i korisno zamišljamo i vidimo pred sobom svaki dan, tada ćemo i iskusiti to prije ili kasnije.

posao

Ključna riječ u ovome slučaju je stav. Ako u svemu vidimo samo loše i već si kopamo grob trenutnom poslu, ne trebate se čuditi ako uskoro nađete pismo stolu pismo u kojoj Vam se zahvaljuju na dosadašnjem radu te da se opraštaju od Vas, sa suzama ili ne.

Trebate imati poverenje u sebe i uočiti snagu koja se krije u Vama,s kojom ćete uzeti stvari u svoje ruke, upravljati vlastitom sudbinom i oblikovati svoj život kako Vi želite.

Ako baš tragate za poslom, ne možete se nadati nekim promjenama. Susrećete se s raznim mogućnostima i svjesni ste na kojem biste području htjeli raditi, ali se još to nije dogodilo. U privatnom životu je sve maglovito. Ne optužujte partnera jer ništa nije tako kako se čini i izgleda. Ako imate osjećaj da nije iskren prema Vama, ne napadajte ga odmah. Sjednite i porazgovarajte o toj sramotnoj situaciji koja se možda zasniva na običnom nesporazumu. Ako razjasnite stvari i okrenete novi list, lakše ćete nastaviti zajednički put jer ovog mjeseca ništa nije tako kako se čini.

Ako ste i sada u potrazi za partnerom, oprez je prijeko potreban!

ljubav studen

Možete imati osjećaj da je stigao princ ili princeza na bijelom konju, ali kako sam već rekla, ovog mjeseca ništa nije tako kako se činilo. Pristupajte svemu s barem dva koraka udaljenosti, ne uskačite naglavačke u nepoznato jer možete biti povrijeđeni.

Zanima Vas što Vas očekuje u mjesecu studenom?
Nazovite s povjerenjem naše sajvetnike u Astro centru!