Što preporučuju anđeli za 2015-tu godinu?

Budite spremni na promjene! Ova godina će donijeti puno obnavljanja u različitim područjima, kako u vašoj osobnoj sudbini, tako i u vašoj okolini. Anđeli vas zbog toga traže da se na sve to prirpemite u duši. Nemojte se strogo vezati za navike. Prepoznajte potrebu da se oslobodite neke svoje stare navike jer to nije od koristi. Ne mislite na promjene kao na sudbinsku kaznu!

Prihvatite činjenicu da je život jedno putovanje, a ne samo sjedenje pokraj puta. Ako tako budete činili, pronaći ćete način da uživate u tome. U 2015-toj godini, svo vrijeme će anđeli biti sa tvama, ali morate znati kako ih pozvati. Ako se osjećate nesigurno ili se događa neka promjena mimo vaše volje, nazovite SAVJETNIKA koji je u svakodnevnom kontaktu sa anđelima. On će vam pomoći da razumijete što vam anđeli poručuju!

Budite slobodni! Biti slobodan nikad nije lako, jer možete osjećati da vas vežu milijuni drugih stvari.

Tu je posao, stambeni kredit, potrebno je i obitelji ispunjavati zahtjeve, a pored svega toga ne ostaje vam ni vremena ni energije da biste se osjećali slobodnim. Međutim, anđeli vam preporučuju da prepoznate u svemu ovome vašu slobodnu volju. Prepoznajte da kroz vaša ograničavanja koje ste sami prihvatili, možete stići tamo gdje želite. Učinite nešto za vaše zdravlje i napravite nešto što volite pored svega ovoga da biste bili u ravnoteži. Trebate nešto da vas motivira, pronađite što je to!

andjeli2

Ako ne znate ili ako osjećate da ste nesposobni doživjeti unutarnju slobodu, onda vjerojatno niste na vašoj karmi. Ako želite plivati protiv struje, ni anđeli vam tada ne mogu pomoći! U tome, u Astro centru, zatražiti jedno karmičko otvaranje.

Ovo će pokazati kako ćete se u 2015-toj godini vratiti vašoj karmi da biste se ponovo osjećali slobodno.

Živite onako kako biste voljeli! Da, anđeli znaju, treba još mnogo toga za to da bi sve bilo savršeno. Znaju, ali i vide to da bi i vi mogli još puno toga učiniti da bi bili bliži svojem zamišljenom životu. Primjerice, 2015-ta godina bi mogla biti godina zdravlja, arkanđeo Gabriel traži to od mnogih ljudi.

Mogla bi ova godina biti godina odvikavanja od loših navika. Uostalom, da živite život koji želite, ne bi bilo takvih stvari, zar ne? Pa započnite, učinite male korake i po predviđanju anđela i vaša okolina će se sa vama mijenjati.

Bilo bi lijepo da ste sretniji, zar ne? Kada bi i drugi obratili pažnju na vas? Sve ovo zavisi od unutrašnjih promjena. I sa malo novaca moguće je kupovati zdravu hranu, a ako ostavite cigarete, te novce možete izdvojiti za ljetovanje. Već bi bili bliži onome životu koji bi voljeli živjeti, zar ne? Gotovo u svačijem životu postoji nešto, što se može promijeniti. Zatražite anđeosko predviđanje ako želite saznati što još možete učiniti za vas!

andjeli4

Ljubav uvijek pomaže! Najvažnija anđeoska poruka je, što god da vam se dogodi u 2015-toj godini, sve je to moć prave ljubavi. Prije svega, morate voljeti sebe isto toliko koliko i druge ljude.

Trebate prihvatiti sve ono što jeste da biste iznijeli na površinu vaše najbolje osobine i da biste bili od koristi vašoj okolini. Volite vašu obitelj i ljude u vašoj okolini.

Volite ih, ali uočite i istinu vezanu za njih. Tako možete izbjeći da preuzmete tuđu negativnu energiju. Volite vašu okolinu, predmete i stvari, koji vas okružuju. Cijenite sve što vam stoji na raspolaganju, jer tako ćete voljeti i Majku Zemlje koja vam je sve to dala. Volite i anđele i mislite uvijek na njih, kada se probudite i prije nego što zaspete. Ako budete ovako činili i oni će vas voljeti!