Što će se dogoditi u Listopadu? (Ezoterični kalendar)

Što će se dogoditi u listopadu – ezoterija: Listopad je u ovim predjelima razdoblje berbe. Tada se održavaju festivali berbe, a često vjenčanja i svatovi. Prava jesen je kada lišće opada. Ezoterijski kalendar u listopadu će biti poseban iz nekoliko razloga, dijelom zato što se približavamo kraju godine, a s druge strane jer početkom listopada će se osjećati jedinstveni energetski oblak koji će donijeti puno promjena u naše živote.

Kliknite OVDJE kako biste zaštitili sebe!

Zbog promjenljivog položaja planeta možemo se osjećati depresivno i umorno. Ne smijemo dopustiti da astrologija preuzme totalnu kontrolu nad nama, zato je važno ojačavati pozitivne misli svaki dan. Ovaj mjesec neće biti nestašica iznenađenja, ali se morate pripremiti da to ne mora značiti sve dobro. Mogu se pojaviti situacije gdje će Vam za rješavanje istih biti potrebno puno snage i pomoć prijatelja također. Ovaj mjesec ćete stvarno trebati povezati energije. Uzajamna pomoć će biti isplativa za obje strane.

Kliknite OVDJE kako biste se u listopadu lako znali riješiti blokada!

Značajniji datumi ezoteričnog kalendara u 2016. godini:

  • Točan datum mladog Mjeseca: 01.10.2016. u 01:12
  • Točan datum punog Mjeseca: 16.10.2016. u 05:23
  • Točan datum novog Mjeseca: 30.10.2016. u 18:38

Astro Savjetnik Gordana

Horoskop:

VAGA (23. rujna – 22.listopada )
Do sada stečeno iskustvo zaista možete iskoristiti ovog mjeseca. Budite hrabri i usudite se upustiti u nove i uzbudljive stvari. Obratite pažnju na ljude koji Vam žele pomoći i nemojte se bojati poslušati njihov savjet. Nemojte biti nesigurni,i majte povjerenja u druge i u sebe.

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog )
Ovaj mjesec trebate pripaziti na raspodjelu vremena. Imati ćete tendenciju preopteretiti se i tako uplesti u manja neslaganja. Nemojte željeti više nego što možete. Prihvatite činjenicu da i Vaš dan traje svega 24h. Pored puno posla ostavite vrijeme i za odmor jer za to vrijeme možete upoznati jako vrijedne i kvalitetne osobe.

Poruka tarota za mjesec Listopad:
Ovaj mjesec se morate boriti sa poteškoćama, lošim osjećajima i negativnim energijama. Važno je znati da se trebate usredotočiti i uspostaviti Vašu unutarnju ravnotežu. Energetske rezerve su Vam pod znakom pitanja, nema vremena za negodovanje. Kako biste pobijedili financijske probleme, važno je obiteljsko zajedništvo. Probajte udruženim snagama spustiti teret, ni pod koju cijenu ne pokušavajte sami riješiti poteškoće koje nisu samo Vaše. Pitajte naše savjetnike za pomoć koji imaju najbolje znanje ili pročitajte slijedeći članak klikom OVDJE!

Daljnje značajke ezoteričnog kalendara za mjesec listopad:

  • 4. listopad blagdan Sv Franje: Najbolje razdoblje za sjetvu, tzv. Franjevački tjedan.
  • 8. listopad dan Blažene Djevice Marije od Krunice, Rožarija
  • 15. listopada dan Sv. Terezije Avilske: to je dan kada je ženama zabranjeno bilo što raditi, ne smiju prati, peći kruh, ne smiju raditi kako bi izbjegle nesreću.
  • 28. listopad je dan Sv. Šimuna i Jude: početak zabava, dani pastira, početak berbe kukuruza.

Postoje planovi za listopad, ali ne znate jeste li napravili dobre odluke? Ako mislite, pitajte za savjet stručnjaka koji je već mnogim ljudima pomogao da promijene Vaš život, nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica