Što Vam donosi mladi Mjesec u Ribama?

Mladi Mjesec će imati utjecaj na živote mnogih, jer je ovo posljednji mladi Mjesec ove zime. To je mladi Mjesec u znaku Ribe koji donosi mnogo promjenjivih energija. Prije nego sunce zađe u znak Ovna, još možete iskoristiti snagu znaka Ribe, koja zajedno s mladim Mjesecom sada djeluje vrlo efikasno i neobično. Promjene će uslijediti tim promjenjivim energijama na svim bitnim životnim područjima.

Što trebate činiti za vrijeme mladog Mjeseca kako biste bili sretni? OVDJE doznajte sve detalje! 

Uspeh i Ribe baš nisu u bliskoj korelaciji, to može potvrditi većina astrologa. Međutim, kad je uključena i energija obilja mladog Mjeseca, kako raste tako utječe i na uspjehe u sudbini, ako prije toga odradite odgovarajuću magiju. Mladi Mjesec sada mnogima donosi uspjeh. Nevjerojatno i neočekivano će uslijediti taj uspeh u životima svih osoba. Ovo je jako važno ako razmišljate o prodaji, imate svoj biznis ili posao gdje je bitan promet. Sve to znači da će mnogi trošiti novac za vrijeme mladog Mjeseca, a to će i Vama biti vidljivo, stoga sada trebate sačuvati svoj novac!

Nepoznati predmet je prošao pored Mjeseca, OVDJE doznajte što se točno dogodilo! 

Sreća i mladi Mjesec su oduvijek bili u korelaciji. Neke osobe mogu imati sreće. Jasnije, osobe u određenom horoskopskom znaku, mogu imati pojačanu sreću u ovom periodu. Ovdje nećemo napisati o kojima znakovima je riječ. Naime, za to je potrebna detaljna i osobna astrološka analiza. Jedno je sigurno, ako je Vaš horoskop sada dobar, to znači da Vi možete biti najveći dobitnik tokom 2019. godine!

Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i doznajte jeste li Vi ta osoba koju je mladi Mjesec izabrao za veliku sreću!

Gordana, nazovite provjeriti zašto je najbolja

OVDJE doznajte koje bolesti Vam prijete prema mjesecu u kojem ste rođeni! 

Mladi Mjesec ima čak utjecaj u na ljubav, posebno na osobe rođene u znaku Ribe. Zanimljivo je da prije početka proljeća slijedi kraj mladog Mjeseca, a punim Mjesecom započinje proljeće, a to znači da ulazi u horoskopski znak Ovna i ljubav će već do tad biti rasplamsana. Dakle, vrijeme postaje toplije, ali i u srcu se pali plamen ljubavi. Jedino loše se pokazuje ako ste trenutno u postojećoj vezi u kojoj se stalno svađate ili ste žrtva nevjere. U ovom periodu će se pokazati svaka loša magija koja djeluje na Vašu partnersku vezu.

Mladi Mjesec donosi mnogo pozitivnih energija, ali ipak ima i onih loših. Jako pazite ako primijetite neke čudne stvari oko sebe. Najbolje bi bilo da zatražite čišćenje, jer su duhovi vrlo aktivni! Bilo kada i na bilo koga se može prilijepiti duh od kojeg se treba osloboditi. Mladi Mjesec generalno donosi pozitivna događanja, međutim, ako Vam se događaju negativne stvari, obavezno nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer Vam može pomoći, ukoliko ste žrtva uroka ili nekog negativnog duha!

No, ako želite kroz dobitke privući veći iznos, onda zatražite magiju za privlačenje novca! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Danijela na kodu 408 i savjetnica Katja na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će to za Vas odraditi!

Facebook