Uz Rafaelovu pomoć možete doznati što Vam poručuju najmilije preminule osobe!

Rafael – Ako Vas zanima što Vam poručuju preminule voljene osobe, samo trebate zatražiti Rafaelovu pomoć. Budući da je riječ o vrlo ozbiljnoj temi, nije dovoljno samo pitati Rafaela za pomoć, već to morate učiniti u sklopu jednog rituala.

Ako Vas zanima koji Vas arkanđeo čuva, kliknite OVDJE

Za provođenje rituala  trebat će Vam po jedna bijela i crna svijeća, jedno zrcalo promjera oko 10 cm te crveni konac, bijeli papir i olovka, jedna stara knjiga i ključ.

Trebate odabrati odgovarajuće vrijeme za prizivanje duha preminule osobe, vrijeme u kojem Vas sigurno nitko neće ometati. Isključite sve električne uređaje jer električni valovi ometaju komunikaciju s duhovima. Isključite telefon i Wi-Fi usmjerivač. Upalite bijelu i crnu svijeću. Sa zrcalom nemate što raditi, neka bude pokraj svijeća na stolu.

Prije rituala, nad knjigom i ključem morate odraditi pokretanje, stoga nazovite Damira na kodu 217, 064/ 600 076, fix:6,99kn/min , mob:8,41 kn/min.

sidebar_banner_astrosavjetnik_3_11082015

Ključ postavite među stranice knjiga tako da gornji dio ključa viri iz knjige, a zatim svežite knjigu crvenim koncem. Trebate svezati snažno da, kada ga uhvatite, ključ glave koji viri iz knjige ostane unutra i da se može nositi s težinom knjige.

Recite na glas: glavni anđele Rafaelu, pomozi mi da stupim u kontant s/sa xy (morate izgovoriti cijelo ime preminule osobe) kojeg/koju oduvijek ovako zovem (izgovorite glasno nadimak, npr. Bako, Mama, itd.)

Upalite svijeće, ključ trebate držati s dva prsta s lijeve i s desne strane, kažiprst postavite ispod ključa i na glas recite:

“Rafaele pomozi mi da razumijem poruku (reći ime osobe).

Molim da se duh (reći ime) pojavi.

Molim te, ako si tu, neka se knjiga počne klatiti u desno.”

Ako se knjiga pomaknula, duh preminule osobe je prisutan.

Postavite svoja pitanja tako da se na njih može odgovoriti s “da” ili “ne”. Izgovorite svoja pitanja na glas, a zatim dodajte: “Ako je odgovor na pitanje ‘da’, neka se knjiga zavrti u desnu stranu, a ako je odgovor ‘ne’, u lijevu. Ako duh ne želi odgovoriti, neka se knjiga klati naprijed-natrag.” Svoja pitanja i odgovore duha trebate pribilježiti na papir.

Saznajte OVDJE koji je vaš anđeo pomoćnik prema datumu rođenja! 

Kada završite i nemate više pitanja, pozovite anđela Rafaela i zamolite ga da odvede duha natrag. Nemojte zaboraviti zahvaliti preminuloj voljenoj osobi na odgovorima, kao i Rafaelu što Vam je pomogao. Vrlo je važno da Rafaela na sav glas zamolite da odvede duha.

Kad je obred završen, važno je da ne ugasite plamen svijeće puhanjem ili ikako drukčije. Pričekajte dok same ne izgore do kraja! Ako je ikako moguće, za to vrijeme ne napuštajte svoj dom.

Nakon toga nazovite moje kolege i pitajte je li se duh vratio, nestao, i zamolite da Vas zaštite jer postoji rizik da je s prizvanim duhom došao i neki nepozvani duh.

Želite znati poruku preminule voljene osobe? Nazovite Damira na kodu 217, 064/ 600 076, fix:6,99kn/min , mob:8,41 kn/min  koji će Vam je prenijeti!

Brojevi za inozemstvo

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica

 

Povezani članci