Što Vam, prema horoskopu, donosi druga polovica 2019.?

Horoskop

Ovan

Horoskopski znak Ovan se treba pomaknuti iz svoje zone udobnosti u drugoj polovici 2019. godine. Možete biti u centru pažnje zbog Vašeg posla i imat ćete snažnu unutarnju potrebu za svojim željama. Trebali biste riješiti i probleme u obitelji. Preseljenje ili druga vrsta administracije u vezi nekretnina također će biti važna, ali ćete zato imati vremena za putovanje u inozemstvo. Do rujna Vam se može ostvariti jedan veliki san. Stoga nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pomoći da na vrijeme budete spremni kako ne biste propustili priliku!

Bik

Ova godina za Bikove ukazuje na odnose. U drugoj polovici godine, morat ćete se odreći veze koja više ne funkcionira, kako bi se konačno pojavila nova u Vašem životu. Ponovo ćete biti skloni ići za svojom istinom, ali do kolovoza ćete shvatiti, da je ipak važno prepoznati vlastitu odgovornost za ishod događaja. Druga polovica godine će biti pravi poticaj za Vas. Imat ćete sudbonosni datum u srpnju, kada možete zaraditi veliki novac! Stoga već danas nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći točan datum kada se Vaša sudbina može promijeniti!

Jeste li sigurni da znate Vaš točan horoskopski znak? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

Blizanci

U drugoj polovici godine će biti riječ o obitelji. Kako vrijeme prolazi, Vi preuzimate kontrolu nad ovim područjem. I Vaše želje se također ispunjavaju. „Dijelite i vladajte” bit će najvažnija pokretačka sila za događaje. Horoskop još uvijek ukazuje na poteškoće u financijama, ali to sve može nestati u drugoj polovici godine. U suštini, možete procvjetati na svim životnim poljima, i to nećete morati kontrolirati, sudbina će sve odraditi za Vas. Molimo da provjerite postoje li negativne sile nad Vama koje neće dopustiti da se Vaš život promijeni u pravom smjeru! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Bijela Dama na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Rak

Najvažniji događaji utjecat će na Vaš posao od srpnja. Dobit ćete sva priznanja koja ste do sada čekali, ali to će zahtijevati i dodatne zadatke, gdje će biti važan pedantan rad. Mogu postojati i neki događaji vezani za nekretnine, koja Vam mogu donijeti i kupnju novog stana ili čak i uspješnu prodaju. Nemojte ništa odgađati, radite sve što do sada niste smjeli, pa i kada je riječ o ljubavi! Sada je veoma važno da Vas netko vodi, inače lako možete skrenuti s pravog puta prema uspjehu. Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i i zatražite osobno proricanje kartama za drugu polovicu godine!

Veliki horoskop sreće za 2019. godinu, detaljnije OVDJE

Lav

Događaji će se početi razvijati od ljeta za Lavove. Konci se vrte oko muškarca/ žene, i to će uvelike odrediti preostale mjesece. Važno je da u sebi razjasnite kakav život želite živjeti, nemojte tražiti izgovore, nego djelujte. Vaše financijsko stanje bit će obilježeno poteškoćama. Međutim, to se može izbjeći ako zatražite magiju za privlačenje novca, stoga nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam to odraditi! Također će biti važno da Vaše slobodno vrijeme provodite radeći nešto što Vas raduje i ne obraćajte pažnju na ono što drugi očekuju od Vas.

Djevica

Djevice mogu dobiti velike zadatke na jesen. Na sreću, imat će i energije za njih. Sve što je prisutno u Vašem životu mora biti uljepšano. To se odnosi i na obiteljske stvari, ali i na posao. U horoskopu se pojavljuje i inozemstvo, možda možete živjeti bolji život negdje drugdje, s mnogo više prihoda. Bit ćete skloni vidjeti stvari malo drugačije – ili previše ružičasto ili previše crno, tako da će prijatelji imati važnu ulogu u Vašem životu. Većina događaja stiže preko Vašeg partnera, ako ste u vezi. Kao da ste daleko od Vaših ciljeva. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer Vam je sada prijeko potrebno jedno detaljno proricanje ljubavi!

Astro Savjetnik Gordana

Pripremite se za zamke, ali i za sretna razdoblja! Obratite se našim stručnjacima u Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobni horoskop! To nikako nemojte propustiti!

Vaga

Bit će Vam potrebna potpuna obnova ako ste rođeni u znaku Vage. Ako želite trajnu promjenu u Vašem životu, dajte sve od sebe, jer horoskop pokazuje da se stare nevolje i problemi mogu vratiti, samo u drugom obliku. Na svu sreću, volje ćete imati; više puta ćete osjetiti da trebate preuzeti kontrolu. U karijeri možete postići nešto što već duže priželjkujete. To sve može prethoditi napetošću, i kao posljedica toga, može doći do sporova u Vašem privatnom životu. Također možete poboljšati Vašu financijsku situaciju. Obratite se savjetnici Eviti na kodu 604, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći na koji način to možete postići!

Škorpion

U drugoj polovici godine bit će riječ o pronalaženju sebe. Konačno ćete shvatiti da nema smisla ispunjavati očekivanja drugih. To će također utjecati i na Vaš odnos. Pojavit će se iznenadne promjene na ovom području,  pa ako niste pronašli pravu ljubav, naći ćete je do kraja ljeta. Ako ste u odnosu, toj vezi može doći kraj. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje za ljubav, kako biste donijeli mudru odluku! Na poslu budite malo opušteniji, veoma je važno izbjegavati stresne situacije! Prema horoskopu, materijalno bogatstvo će pronaći osobu koja je mirna i uravnotežena!

Strijelac

Ovo će biti doista dobra polovica godine za rođene u znaku Strijelca jer konačno mogu očarati sve što im je donijelo osjećaj neuspjeha. Vaša karijera će se doista uzdignuti, i to će Vam sada donijeti priznanje, a da ne morate stalno biti u grču. Zato horoskop ukazuje na financijsku dobit, a dobra vijest je da možete očekivati napredak, ako nemate posao ili ste u mirovini. Što je prije moguće, nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer postoji jedan dan u rujnu kada možete imati milijunski dobitak! Mnogo dobrog možete očekivati u ljubavnom životu, ali i Vi trebate naučiti zadržati sklad!

Bik ste u horoskopu? Klikom OVDJE doznajte koji znak Vam najviše odgovara! 

Jarac

Inozemstvo će igrati važnu ulogu u Vašem životu, jer se vraća jedna životna situacija, donoseći nove događaje. Možete puno putovati, ali ne na ljetovanje. Druga polovica godine Vam donosi mnoge događaje, jedan za drugim. Možda je najbolje da to uzmete u obzir i da na sve kažete ‘da’. Bilo bi dobro da sada zatražite osobno predviđanje. Obratite se savjetnici Ognjeni na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će to za Vas odraditi, zahvaljujući čemu možete iskoristiti sve dobre prilike koje Vam se pružaju! Pokušajte iskoristiti jak intenzitet koji imate u sebi, kako biste pronašli sklad. Važno je promatrati sebe iznutra, na taj način će Vas i u privatnom životu pronaći ono što Vas mora naći.

Vodenjak

U svom životu morate riješiti sve stvari koje do sada nisu funkcionirale. To se uglavnom odnosi na Vaš privatni život, ali i na Vaš posao. Inovativne misli i fleksibilnost – to morate naučiti i primjenjivati kako biste poboljšali Vaše aktualne poslove. Počinjete biti iscrpljeni u svakodnevnom životu; ako ne primijenite promjene što prije, to može brzo dovesti do bolesti i unutarnje tjeskobe! Obavezno nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pomoći svojim stručnim savjetima, zahvaljujući čemu možete postati uspješni i sretni! Spomenuta savjetnica u svom posjedu također ima i jedan tajni niz za privlačenje novca koji sada može biti Vaš!

Ribe

Druga polovica godine može donijeti važne događaje za rođene u znaku Ribe. Možete postati pravi vođa, ali najvažnije je, što ste spremni žrtvovati za to. Konačno može doći do radikalnog uspona u financijama, ali ipak će najvažniji biti unutarnji razvoj, jer možete puno naučiti o doživljavanju Vaših želja. Ovo će biti intenzivna godina koja će donijeti pravi procvat za Ribe! Već danas nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer je veoma važno da se oslobodite unutarnjih blokada koje ne dopuštaju da promjene uslijede! Ispod površine se nakupljaju emocije i Vaša intuicija funkcionira odlično. To Vam može puno pomoći na polju odnosa.

Facebook