Što Vam, prema horoskopu, donosi druga polovina 2018.?

Ovan

Osobe u Vašem horoskopskom znaku očekuje mnogo promjena tijekom 2018. Ako je početak ove godine bio monoton, onda od sada sve kreće ubrzano. Sada je sudbina negdje na sredini između dobrog i lošeg, a čak se pokazuje i mogućnost nesreće! Već danas nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje kartama kako biste doznali očekuje li Vas i sretno razdoblje!

Bik

Ne smijete propustiti prilike koje Vam se pružaju. Za osobe u Vašem horoskopskom znaku se otvaraju kapije dodatnih mogućnosti, ali i Vi trebate učiniti nešto po tom pitanju ako želite napredovati na polju financija i drugim područjima. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite stručni savjet i svoj osobni horoskop kako biste doznali koje mogućnosti Vam se pružaju!

HOROSKOP koji smo za Vas pripremili otkriva mnoge zanimljivosti!

 

Blizanci

Trebate obraćati pažnju samo na dobre stvari koje Vas okružuju, jer Vas sve ostalo samo ometa u svakodnevnom životu i remeti balans. Mars Vam sada pruža mnogo energija uspjeha, samo je pitanje znate li to iskoristiti? Posjeta poznanika u rujnu Vam donosi sreću! Obratite se savjetnici Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i doznajte svoj osobni horoskop koji je već spreman, samo ga trebate preuzeti!

Rak

U drugoj polovini godine trebate sve raditi po uputama svog mjesečnog horoskopa, jer se trenutno nalazite u promjenjivom razdoblju. Nije svejedno kada i što radite, a potrebni su Vam savjeti i na području sreće. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer možete biti najveći dobitnik ove godine! Savjetnica će Vam otkriti na koji način možete ugrabiti ovu veliku sreću!

OVDJE pogledajte na što trebate obratiti pažnju ukoliko ste rođeni u znaku Strijelca, Jarca ili Ribe! 

 

Lav

Osoba u Vašem horoskopskom znaku može biti među najsretnijih šest ljudi u drugoj polovini ove godine! Obratite pažnju na godišnji horoskop i pratite je li sve do sada odvijalo kako Vam je i proricano. Ukoliko to nije tako, onda je velika vjerojatnost da nešto blokira događaje u Vašoj sudbini! Obavezno nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite provjeru uroka i uklanjanje blokada ako osjećate da ništa ne ide po planu!

 

Budhha moc novca

 

Djevica

Do kraja godine se trebate jako fokusirati na svoje ciljeve i pridržavati se strogo svih planova ako želite napredovati. Financije će se dobro odvijati ako budete izdržljivi i borite se jako kao i do sada. Postoje neki astrološki znakovi koji ukazuju na mogućnosti da i Vi možete utjecati na svoju sreću. Trebate doznati svoje sretne dane! Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam otkriti kada i koju magiju trebate odraditi kako biste imali sreće!

Uz pomoć zvijezda, jako precizno se može odraditi proricanje nečije sudbine. Zatražite stručnu pomoć naših astrologa koji promatranjem zvijezda i Vama mogu otkriti skrivenu sreću u budućnosti, prilike koje Vam se pružaju, ali i upozorenja! Nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., za više detalja!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

 

Vaga
Zbog jedne nepromišljene odluke možete imati velike izdatke. Uvijek trebate pažljivo pratiti svoj mjesečni horoskop jer ne može naškoditi ako doznate kada i kako zvijezde djeluju na Vaš život. Jedan Vaš stari poznanik će se opet pojaviti u Vašem životu i otkrit će Vam tajnu još prije kraja ove godine! Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite tajnu magiju za privlačenje novca kako biste imali dobru godinu!

 

Škorpion

Prvi dio godine je prošao dosadno i sada osjećate da nikako ne napredujete s poslovima koje trebate obaviti. No ipak, od sada se sve ubrzano odvija, samo je pitanje jeste li na to spremni? Kao munja – tako brzo i neočekivano stižu nove prilike, a vrlo je bitno da sada donesete ispravne odluke! Obratite se savjetnici Dijani na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje kako biste pojačali sve te dobre energije kada odaberete ispravan put kojim želite krenuti!

Za FINANCIJSKO POBOLJŠANJE postoji mnogo raznih tehnika, detaljnije OVDJE!

 

Strijelac

Nikako ne smijete sumnjati u sreću koja je zapisana u Vašoj sudbini! Očekuje se izuzetno dobar položaj zvijezda u posljednjem dijelu ove godine. Samo trebate točno odrediti koje ciljeve želite ostvariti. Nemojte nikome ništa posuđivati do kraja godine! Nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje za područje sreće kako biste doznali koju srećku trebate izabrati!

 

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Jarac

Na poslu će Vam šefovi ove godine postavljati velike izazove koji će Vas previše opterećivati. Baš zato je sada vrijeme za promjene. Ili će Vam platiti više i ostat ćete tu raditi ili ćete ugrabiti drugu mogućnost za mnogo veću plaću. Još ove godine možete imati mnogo veće prihode! Nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite proricanje kako biste bili sigurni u sve!

Vodenjak

Ne smijete pretjerivati. Morate uvijek imati na umu redove Vašeg godišnjeg horoskopa. Netko će probuditi Vašu nesigurnost još prije zime, stoga trebate pripaziti kome vjerujete! Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju za privlačenje sreće kako bi Vam jesenji mjeseci donijeli obilje!

Ribe

Ne smijete se fokusirati na kritike koje dobivate. Najbolje ćete učiniti ako razmišljate na duge staze, posebice kada je riječ o novcu. Nastavak ove godine će biti stabilan ako nemate dugove. No ako imate bilo kakva opterećenja, onda Vam to može blokirati cijelu godinu! Stoga obavezno nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite uklanjanje blokada ili uklanjanje uroka ako imate osjećaj da se ništa ne odvija onako kako biste Vi to željeli!

 

 

Facebook