Što Vaša omiljena boja otkriva o Vama?

Znate li koja Vam je omiljena boja? Ili niste sigurni kad Vam postave takvo pitanje, neodlučni ste između dvije ili tri za koje vjerujete da su Vam jednako drage?
Napravite jedan jednostavan test. Zapitajte se, ako biste cijelog tjedna trebali nositi majicu iste boje, koje bi boje bila ta majica? Znate li? Potražite na popisu ispod boju za koju ste se odlučili i pročitajte što ona govori o Vama.

OTKRIJTE šta Vaša boja očiju otkriva o Vama!

Crvena
Ako je crvena Vaša omiljena boja, imate dinamičnu osobnost. Volite akciju, divlje stvari i ne plašite se okušati u ekstremnim sportovima. Uvijek budite umjereni i iskreni.

Ružičasta
Mnogi misle da osobe koje vole ružičastu boju vole sanjariti; da je romantična i pomalo naivna. Zaboravite na ove stereotipe i budite ponosni ako Vam je to omiljena boja, jer to prvobitno pokazuje da ste nježni i da volite lijepe stvari, strpljive ste prirode i rado slušate druge. Prihvaćate različitosti i ne smatrate da je bitno istaknuti se u svojoj okolini.

Zelena
Pogrešno shvaćanje je da osobe koje vole zelenu boju više vole prirodu od osoba koje vole druge boje. Ako je zelena boja Vaša omiljena, tada volite različitosti, iskrene osobe i izbjegavate one koji su šutljivi po prirodi. Uz to, također izbjegavate osobe koje se ne znaju ponašati u društvu. Svoje probleme rado rješavate sami, a svoje tajne dijelite s drugima samo ako steknu Vaše povjerenje.

Plava
Plava boja je boja slobode. Ljubitelji ove boje imaju snažnu potrebu za pronalaženjem unutarnjeg mira i slobode; nitko nije rođen slobodniji od Vas. Ako osjećate da Vas voljena osoba u vezi ograničava i narušava Vaša uvjerenja prema kojima želite živjeti, ona najvjerojatnije nije osoba s kojom želite ostati. Obitelj Vam je važna, ali nećete ni njima dopustiti da Vam govore kako ćete živjeti svoj život. Ako Vas stavljaju pred živi zid, radije ih isključite iz svog života na neko vrijeme.

 

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Žuta
Ako je žuta Vaša omiljena boja, Vi uživate u suncu, ljeto Vam je najdraže godišnje doba. Ako bi Vam se pružila prilika vrlo rado biste živjeli na mjestu gdje ljeto uvijek traje. Za Vas je zima duga i hladna. Vječno ste zimogrozni.

Narančasta
Vi imate potrebu za uzbuđenjima i izazovima u životu. Volite biti prihvaćeni i cijenjeni u društvu. Za Vas nije tipično da ostajete dugo u vezi s određenom osobom, a često mijenjate i poslove.

Crna
Imate silnu potrebu za kontrolom i moći kako biste zaštitili vlastite emocije. Iako je crna Vaša omiljena boja ipak volite sve što je šareno, kao i život pun zbivanja. Puno putujete i volite upoznavati osobe koje također putuju. Generalno ste veselog duha.

ZANIMLJIVU POVEZANOST datuma rođenja i novčanika otkrivamo OVDJE!

Bijela
Ako volite bijelu boju to znači da ste najprihvatljivija osoba na ovom svijetu i sposobni ste razumjeti druge; žudite za jednostavnošću u životu. Ne smetaju Vas različitosti već prihvaćate sve ljude neovisno o boji kože i identitetu. U svim ljudima pronalazite stvari koje će Vas zbližiti s njima.

Ljubičasta
Volite harmoniju i vrlo lako se razbjesnite kad Vas netko izbaci iz takta i svakodnevne rutine; imate potrebu za stvaranjem reda i dosezanjem savršenstva u svim područjima života. Ako ujutro pijete kavu uvijek iz iste šalice i netko Vam makne šalicu iz vida, ta osoba može računati na ubojiti pogled osobe koja voli ljubičasto.

OTKRIJTE svoj stil na osnovu horoskopskog znaka!

Želite doznati koje boje utječu pozitivno ili negativno na Vaše zdravlje, ljubav i financije? Nazovite savjetnicu Stoju na kod 520 ili savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koje će Vas naučiti o njihovoj upotrebi.

 

Naši savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva:

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv