Strijelac u punom Mjesecu Vam je donio sljedeće!

Strijelac u punom Mjesecu ukazuje na sve Vaše tajne sudbine. Otkriva opasnosti s kojima se morate suočiti. Zato trebate obratiti pozornost na snove, što se sve događa u Vama tijekom posebnog punog Mjeseca. U ovom razdoblju i Vi sami se možete pobrinuti za vlastitu budućnost, ali možete čak i zahtjeve poslati univerzumu, jer Strijelac je glasnik bogova u zodijaku.

Ljekovita moć ljubavi, kako je koristiti? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Za vrijeme punog Mjeseca u Strijelcu, predviđanja su funkcionalnija, dajući Vam točniju sliku budućnosti, nego u bilo koje drugo razdoblje. U ovom slučaju, rekviziti koji se koriste, ispunjeni su posebnim energijama koje ukazuju na dublje i temeljitije opasnosti, pa čak i na prekretnice u kojima možete učiniti nešto za sebe. Čak i put sreće može istražiti dobar stručnjak za vrijeme punog Mjeseca. Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite predviđanje sada!

vazan kork, astro ,pitnje, astrosavjetnik, novatv

 

Jeste li znali da je ljubav kodirana u sudbini? OVDJE doznajte sve detalje! 

Strijelac pri punom Mjesecu ne istražuje samo budućnost, uz njegovu pomoć i magija može biti učinkovitija ili uspješnija, koju ste ili ćete odraditi za blagoslov ili neku drugu svrhu. Sazviježđe Strijelca i Mjeseca je toliko snažno, da možete postići Vaše ciljeve već do mladog Mjeseca. Možete postati bogati ili vrlo sretni, ali može uslijediti i jedan događaj koji mijenja Vašu sudbinu u pozitivnom smjeru!

Pet načina uz pomoć kojih možete privući ljubav u Vaš život, više OVDJE

Nešto nedostaje u Vašem životu? Želite da se desi neko veliko čudo? To nije nemoguće, uz pravu magiju i u pravo vrijeme! Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408 i savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju Mjeseca!

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook