Koji je Vaš sudbinski zadatak u 2020. godini?

Sudbinski zadatak je različit svake godine. U 2020. godini će biti teško, ali u svemu se nalazi srebrni konac. Slobodna volja je snažnija od sudbine. Zaštitite svoju obitelj, Vaš krov nad glavom, živite mirnim životnim stilom. Zadovoljite svoje osnovne potrebe, zatim mislite na dodatne stvari. 

 

Niz brojeva koji donosi financijsko obilje! Brzo kliknite OVDJE i doznajte sve detalje! 

Sudbinski zadatak će biti suosjećanje, duhovnost i molitve za sve ljude oko Vas. Dogodit će se neke velike promjene, to će Vam pružiti nešto na materijalnoj razini od čega možete imati koristi. Vidjet ćete rezultate bilo koje vrste, dobiti nagrade ili nešto na čemu radite već duže vrijeme. Vjerojatno je u pitanju naporan posao i trebat će Vam posljednji napor da biste savladali neke prepreke. 

Klikom OVDJE preuzmite tajanstvenu Fortuninu molitvu za bogatstvo i obilje! 

Astro Savjetnik Gordana

Morat ćete obavljati molitve, više se odmarati, meditirati, olakšati sebi, spavati malo više. Neka se evolucija pokušava dogoditi u Vašem osobnom životu s puno otpora starih obrazaca. Molite se i vjerujte da će se dogoditi božanska intervencija. Božje nevidljive sile i anđeli čuvari pokušavaju nam pomoći u svakoj teškoj situaciji. Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je tajnu molitvu koja će Vam pomoći u teškim situacijama! 

Anđeosko učenje: Privlačenje novca i obilja! Brzo kliknite OVDJE

Vaš sudbinski zadatak će biti da donesete opet svjetlo i mir! Završiti određenu oluju u Vašem životu, okončati neku kaotičnu ili vrlo bolnu situaciju. Obično za svakoga postoji neka kriza u njihovom životu, a sada je vrijeme za evolucijski skok i primanje mira u svoje srce, za vraćanje svjetla u određenu situaciju u Vašem životu. Neka stara priliku će se ponovno vratiti u Vaš život. Ako niste uspjeli u prvom pokušaju, nemojte odustati, uspjet ćete. Morate ponovno ponoviti nešto da biste to ostvarili. To može biti problem u vezi ili zdravlju, poslovni pokušaj koji želite ostvariti te ga dovršiti i materijalno izraziti. Sad će Vam se pružiti prilika za to. Obratite se savjetnici Karli na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljno predviđanje kako ne biste prošli pored pravih prilika!

               

Također vrijedi provjeriti povlači li Vas neka zla sila unazad, posebno ako je situacija sve gora i gora. Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795 i savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vas provesti kroz ritual provjere i utvrditi jeste li prenijeli bilo kakvo karmičko opterećenje iz prethodnog života! U slučaju da jeste, svakako ga se morate riješiti, a u tome će Vam pomoći spomenute savjetnice!

Facebook