Sunce u Škorpionu i 12 podznaka

Sunce u Škorpionu, podznak Ovan

Znak Vatre i vode se ujedinjenjuju, s čime se zasigurno radjđju ogromne radnje. Bilo da ste veliki čovjek koji na ramenima nosi teret svijeta i pomiće planine, tako da oni postanu lakši. Instinktivno možete vidjeti svijet crno-bijelim, pa zato često misle o Vama da ste narcisoidni, možda malo sebični i naravno, uvijek idete svojim putem. Nasuprot tome, duboko u sebi, osjećate da biste mogli promijeniti stvari i svakome bi bilo bolje, ali kada se suočite s negativnim osjećajima drugih, Vi se razočarate Gledate prvo sebe, to je činjenica,ali zelite svatkome dobro,pocevsi od obitelji,posla I sve ostalo.Vrlo su Vam vazni ciljevi, zato ih želite pod svaku cijenu postići. Preporučujemo Vam savjetnicu Tonku, kod 126, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kojoj se možete obratiti ako osjećate da ste se suočili sa neprobojnim preprekama jer Vam ona može dati jasnu sliku pomoću njene vidovitosti!

Sunce u Škorpionu, podznak Bik

Bik ima moć smiriti malo strasti Škorpiona, ali ne ugušiti. Znači, ovo je dobro uparivanje.Vašu tvrdoglavost poboljšava u pojedinim područjima života, ali bitne stvari se ne mijenjaju. Takav je mir, obitelj, razvoj. Povezivanje ova dva znaka označava golemu ambiciju i velike poslovne sposobnosti. Puno klijenata koji imaju ovakvo uparivanje, traže savjete o problemima tvrtke. Ako Vi osjećate da Vam je materijalno područje u blokadi od strane vanjskih čimbenika, pitajte za uklanjanje blokada od savjetnice Stoje, kod 520, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja je stručnjak za rođene u znaku Škorpiona! Vrijedi još spomenuti Vaš ljubavni život jer su oba znaka vrlo ljubomornog tipa. Morate biti svjesni ovoga svojstva jer puno problema može izazvati u jednoj dugoročnoj vezi. Osim toga, Vi ste vrlo odan i strastven ljubavnik!

Sunce u Škorpionu, podznak Blizanci

U ovoj kombinaciji je velika buka energije i talenta! Blizanci daju olakšanje Škorpionu, što za uzvrat daje osjećaj svrhe podznaku. I Vaše vidljivo podsmijavanje opada kod onih koji su rođeni u tom horoskopu. Umjesto toga, Vi ste sretniji, razigraniji i pričljiviji, bez gubljenja karakteristike strasti Škorpiona. Primjerice, na poslu možete postati veliki posrednik. Sposobni ste odgovarajućim riječima motivirati kolege. Odličan izbor za Vas je primjerice marketing ili tisak, gdje možete iskoristiti Vaše mišljenje. Međutim, u ljubavi ste avanturistički tip, iako ljubomora postoji na određenoj liniji Škorpiona, ali kao Blizanac, u mogućnosti ste držati više željeza u vatri. U slučaju da imate problema u ljubavi, samo nazovite savjetnicu Zrinku, kod 524, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja nije samo poznavalac zvijezda, nego i tarota, a sigurno cće Vam pomoći pronaći osobu koju tražite.

Želite li saznati kakvi su Blizanci i njegovi podznaci, kliknite OVDJE!

Sunce u Škorpionu, podznak Rak

Rezultat ova dva znaka je duboka duhovnost. Tko je rođen sa ova dva znaka, pun je emocija. Ti osjećaji su često promjenjivi, strastveni i olujni. Ljubav je najvažnija za Vas, ali budući da Škorpion često ima predrasude, zato Vam često smeta ako svijet nije tako lijep, miran i šarmantan kao Vi sami. Povećavate oklop Raka oko sebe, ako je puno napada oko Vas, što svakako može razviti tendenciju osvete u Vama. Možete biti vrlo jak protivnik, iako ste uvijek u potrazi za mirnim putem. Možete biti i sumnjičavi, što otežava komunikaciju s drugima. Zbog dvostrukog elementa vode, živi u Vama vrlo jaka duhovna sposobnost. Lako može biti da ste svjesno ili nesvjesno u vezi s nevidljivim svijetom. Ako osjećate da je to tako, vrijedi zatražiti pomoć za pravilno razvijanje Vaših vještina, kako ne biste zapeli u nekim pogrešnim smjerovima. Sve to možete učiniti kod savjetnice Ave, kod 447, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji je veliki majstor magije i pomoći će Vam u svemu!

Želite li saznati kakav je Rak i njegovi podznaci, kliknite OVDJE!

as_ognjena_411

 

Sunce u Škorpionu, podznak Lav

U ovom sastavu leži puno svojstvenih, kreativnih energija. Društvenost i zračenje Lava ponekad preuzima ulogu Škorpiona, skromnost i ozbiljnost, zato svakako ima dobru znamenku u njegovom Suncu. Uglavnom, Vi ste osoba koja je u stanju vidjeti ako je nekome potrebna pomoć bez pružanja korisnih savjeta ili pomoći. Često igrate vodeću ulogu i preuzimate odgovornost za sve što učinite ili kažete. Optimist ste, ali ne neracionalno i bez problema, nego nešto slično kao Ovan, i Vi vidite stvari u crno-bijeloj boji. Sa svakim ste dobri tko Vam pruža odgoarajuće poštovanje,iako ponekad izgledate strašnije i otpornije nego što ste, a to je razlog zašto Vas srce uvijek savlada. Zbog toga ponekad mogu nastati i problemi, pa ako se razvije sporna situacija oko Vas, ili sumnjate na nekoga, nazovite savjetnicu Ziju, kod 523, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako biste saznali stvarnost pomoću numerologije. Svako razočarenje je ubod za Vas.

Želite li saznati kakav je Lav i njegovi podznaci, kliknite OVDJE!

Sunce u Škorpionu, podznak Djevica

Ovo su dva skromna znaka koji jačaju jedno drugo, ali mogu izazvati mnogo mentalnih blokada. Strastvenost Škorpiona guši Djevica. Često možete imati osjećaj krivnje zbog onoga što ste učinili ili želite učiniti. Ne znate doživjeti stvari onakvima kakvi jesu jer stalno analizirate situaciju i sebe. Trebate imati puno psihološkog znanja kako biste pokazali pozitivnu stranu znakova, ali vrijedi ulagati u rad jer postoji puno takvih. S jedne strane ste temeljiti i puzdani, s druge strane imate jedinstveno mišljenje o svemu. Imate prilagodljivu osobnost, ali ipak šarenu, ukoliko znate razviti Vašu kreativnost. Bliska Vam je literatura i visoki stupanj specijalizacije u svakom području. Profesori i znanstvenici proizlaze iz tih horoskopa. Na emotivnom području, uvijek postoje potisnuti strahovi i mentalne blokade, zato trebate pitati jednog pouzdanog stručnjaka za pomoć! Nazovite savjetnicu  Loreanu, kod 159, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Želite li saznati kakva je Djevica i njezini podznaci, kliknite OVDJE!

Sunce u Škorpionu, podznak Vaga

Savršeni kontrast. Na zanimljiv način daje jednu potpunu osobnost i dosta prilika za one koji su rođeni u ovim znakovima, samo imajte snage upravljati vlastitom dvostrukošću. Duhovno možete biti malo nestabilni, samo nakon mnogo promišljanja u stanju ste donijeti odluke, što nije isključeno da ćete ih se pridržavati, pogotovo ako okoliš to zahtijeva. Izvana se, međutim vrlo čvrsto predstavljate, kao da Vam ništa ne može nauditi, ali duboko u sebi ste vrlo ranjivi i osjetljivi. Za posao možete imati vrlo kreativne i korisne ideje, a sudbinu obično nosite u Vašem srcu na radno mjesto. Želite i tu biti prijatelj sa svima, ali Škorpion ne tolelira kompromis, pa se ne znate pretvarati. Uvijek ćete biti iskreni, čak i ako će se razviti loš odnos između Vas i kolega. Kreativnu samoupravu vrijedi ojačavati kako bih samopouzdanje uvijek postojali i naravno prihvatili dvoboj koji živi u Vama. Vi mislite da je to lako i da ste zadovoljni na svakom području? Ako nije tako, nazovite savjetnicu Ognjenu, kod 411, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja je odlična za duhovnu analizu, a pored toga i za puno drugog!

Želite li saznati kakva je Vaga i njezini podznaci, kliknite OVDJE!

Sunce u Škorpionu, podznak Škorpion

Dvostruki Škorpion je moćan, ali skriva otvorene crte ličnosti. Strastvena i suzdržana razdoblja mijenjaju živote jedno drugome, ovisno o događajima. Tendenciozni ste i na poslu i kod kuće, ne znate što je koncept opuštanja. Pošto u svemu tražite Vaše granice, ponekad može doći do avanturističke situacije. Na poslu obično dobivate viši položaj, ali nije rijedak ni Škorpion poduzetnik. U ljubavi ste perfekcionist i naglasak ulažete na združenost. Pronalaženje sretnog odnosa može imati oblik lova, zbog čega možete imati više avantura od prosijeka. Ne samo zbog očekivanja, ali i zbog Vaše složene osobnosti. Samo posebna osoba može biti Vaš pravi prijatelj. Ako želite saznati kako i kada ćete ga pronaći, pitajte za ljubavni horoskop savjetnicu Zvjezdanu, kod 458, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

as_ava_447

 

Sunce u Škorpionu, podznak Strijelac

Ovdje također stoje dva znak daleko jedno od drugoga, ali potpuno na drugačiji način nego u prethodnoj kombinaciji. Dok je Škorpion prilično duboko koncentriran na jednu stvar, Strijelac gleda univerzalno na cijeli koncept. U Vama dragi čitatelju, oba svojstva su sjedinjena, tako ste u stanju vidjeti cijelu sliku o događajima i u mogućnosti ste zaroniti u detalje. Od toga, s jedne strane Vam se povećava samopouzdanje, a s druge strane Vas čini kredibilnim u očima drugih.  Pored svega toga, i Vaš njuh izvođača je razvijen. Sigurno volite putovati, vidjeti i doživjeti svijet, i zbog toga ćete zaraditi mudrost. Kontinuirano učenje i znanje je potrebno za Vašu karmu. Ako poslije svega želite bolje prepoznati vlastitu karmu, nazovite savjetnicu Gordanu, kod 311, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja je veliki majstor toga u astrologiji. Srećom, zbog ove konastalacije znakova, ni u ljubavnoj situaciji neće biti problema iako zahtijevate veću samostalnost unutar odnosa nego tipični Škorpion.

Sunce u Škorpionu, podznak Jarac

Jarac izaziva kod Škorpiona ozbiljnost, koji je ionako često povučen. Gledano s druge strane, Jarca čini stravsvenim unatoč njegovoj suzdržanosti, što već puno bolje zvuči. Kod ovakvih zajedničkih horoskopa, čest je cinizam, ali i dobar smisao za humor. Vjerojatno ste tradicionalist i malo konzervativni, teško podnosite drugačije. Ipak, uvijek ostajete pristojni i uljudni, ali ponekad znate malo zadirkivati. Na poslu možzete biti sposobni za velika djela, i lako možete iznenaditi šefa s neočekivanim napretkom. Iako se i ovdje pridržavate pravila, protiv neljudnih ljudi se lako pobunite na tihi način, ali zato i zadirkujete. Važna Vam je prilika za napredak, a ako toga nema, postoji razlog za to. Ako imate osjećaj da Vas nešto koči, pitajte za analizu ekonomije savjetnicu Dadu, kod 432, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja pomoću karata sve vidi! U ljubavi imate vrlo duboka osjećanja, ali to ne prikazujete pred cijelim svijetom. Intimne stvari ostaju intimne, pa tako Vaša osjećanja pokazujete samo partneru.

Sunce u Škorpionu, podznak Vodenjak

Vodenjak daje slobodu Škorpionu, međutim, morate biti oprezni da ne biste vladali nad njim. Vodenjak je često prilagodljiv, što bi Vi trebali kompenzirati tako da mu posvećujete više pažnje jer oni rijetko dobijaju usmeni prostor. Nepovoljno svojstvo Vodenjaka je da akumulira napetost, što može iznenada izbiti iz njih. Zbog toga se često može javiti u Vama pobuna jer Vodenjak guši Vaše energije, ali samo dok može. Poslije toga sve izbija na površinu. Na poslu Vas to čini izdržljivim, ali morate jako paziti na sebe kako ne biste previše akumulirali napetosti jer možete sve šefu reći u lice. Uvijek treba postojati nešto s čime možete popraviti stvari. Ako osjećate da ste suviše napeti,nazovite savjetnicu Dijanu, kod 449, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će pomoću odgovarajuče tehnike staviti Vašu dušu u ravnotežu! Vrlo je dobro ako se u slobodno vrijeme bavite sportom, to će Vam pomoći i na duhovnom i fizičkom području!

Sunce u Škorpionu, podznak Ribe

Ribe su brižnije za Vaše okruženje, pa se zato Vi možete puno bolje usredotočiti na sve detalje. Izvrsno analizirate u određenim situacijama, brzo shvatite pogreške. Ribe su, međutim, često bespomoćne, pa ako želite promijeniti neke stvari, pitajte za pojačanje savjetnicu Karlu, kod 997, na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!Tu se susreću vatra i voda, zbog čega Vi imate ogromnu energiju jer se konstantno sudaraju dvije moćne sile. Tako možete biti odličan vođa jer su istodobno u Vama prisutna hrabrost, humanost i razum. Što prije trebate pronaći sebe, što neće biti lako, ali ako uspijete, onda ćete upoznati tajnu uspjeha. U odnosima s ovim podznakom gotovo se svakome možete prilagoditi, tko Vas prihvaća i zna živjeti u normalnom okruženju. Važno je da i Vaš partner ima samostalan život, ideje, odnosno da i na poslu bude samostalan. Volite jako putovati, zbog čega možda nije dobro da cijeli Vaš život živite na jednome mjestu. Za Vas dom može biti cijeli svijet, lako naučite jezike i prihvaćate nove kulture.

 

Škorpion pripada elementu vode. Zbog toga se Vi znate prepustiti osjećanjima, ali ponekad izgubite kontrolu nad Vašim emotivnim životom! Ako se to dogodi, padate u krizu! Radikalne promjene se mogu dogoditi u Vašem životu kada shvatite da morate pitati za pomoć! Naši savjetnici Vam mogu pomoći da se Vaš ljubavni život razvije na najbolji mogući način,. Slobodno ih nazovite na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

as podesen

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica