Tajanstvena Fortunina molitva bogatstva i obilja!

Vi još ne uživate u darovima Fortune? Ne brinite se, ne morate imati nadnaravne moći da bi Vas Fortuna uzela u svoje okrilje! Ako Vaš horoskopski znak nije među šest najsretnijih, treba vam ova molitva:

Anđeli Vas mogu naučiti na koji način privući novac i obilje OVDJE

Osobe koje u svemu imaju sreće kriju jednu tajnu; posjeduju tajnu molitvu. Ako je i Vi zapišete postat ćete Fortunin štićenik te možete imati mnogo sreće u svim područjima života.

Doznajte koje su to glavne prepreke uspjeha u obilju! 

Postoji stalni kao i promjenjivi dio molitve. Promjenjivi dio je potpuno osoban, stoga nazovite savjetnicu Lauru na kodu 105, 064/ 600 076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min., koja će Vam ga osobno proslijediti!

 

vazan kork, astro ,pitnje, astrosavjetnik, novatv

 

“Fortuna je Vaša majka sreće, kod Vas je ključ škrinje sreće. Dopustite da Vas na oltaru sreće uronim u jezero sreće. Dopustite mi da stavim nogu na put sreće koja će me odvesti do slave. Držite me za ruke i ramena, kako me ne bi izdale noge, kako ne bih ispala iz kotača sreće, koja od maloga čini puno. Ako koračam zajedno s Vama i pored Vas, velika sreća koju čekam stići će do mene.”

Postoje anđeoski pečati za privlačenje obilja! U NAŠEM članku doznajte kako ih možete napraviti! 

Završnu i osobnu rečenicu dobit ćete od gore spomenute savjetnice Laure. Važno je molitvu izgovarati tri puta na dan i navečer upaliti jednu zlatnu svijeću!
Hitno Vam je potreban novac prije blagdana? Prazni su Vam džepovi i novčanik? Nazovite savjetnika Damira na kod 217, 064/ 600- 076, fix:6, 99kn/min, mob:8,41kn/min., koji će Vam uz magiju privlačenja novca pomoći doći do većeg iznosa!

 

Naši stručnjaci su Vam na raspolaganju i iz inozemstva:

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv