Tajna meditacija bogatstva!

Postoji nekoliko vrsta meditacija, kao što postoji novčana magija i ritual za privlačenje novca. OVDJE možete pogledati 5 magija za novac koje finkcioniraju.

Zaista tajanstveni opisi se nikada ne pojavljuju u štampi, a originale ljubomorno čuvaju i nikada ne posuđuju nikome.

Jeste li već učili stvaranje novca prema feng-shui-u? Ako još niste, OVDJE to možete učiniti!

Napravili ste sve poznate novčane magije pri punom mjesecu, a novčana situacija Vam još uvijek nije takva kakvom biste voljeli?

Onda slijedeću tajnu meditaciju definitivno morate isprobati jer je ovo grupa novčanog kruga podijelila s nama, čiji se pripadnici već godinama bave sa privlačenjem velikih dobitaka. Oni poznaju tajnu stvarnog bogatstva i podijelili su s nama najpopularniju meditaciju bogatstva koja će svakome promijeniti život.

Pored meditacije možete napraviti i jednu moćnu novčanu magiju sa svijećom ili jednu magiju uz čiju pomoć možete doći do novca, a OVDJE možete pogledati i kako!

Naši savjetnici će Vam reći te osobne čarobne riječi za novčanu magiju, koje trebate upotrebljavate kako biste privukli novac i obilje u Vaš život.

Vrlo je važno što meditaciju može napraviti isključivo ona osoba koja je 48 sati prije toga dobila jedno čišćenje ili bilo koje drugo od naših savjetnika ili nekog maga, od pravog profesionalca.

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici

Za meditaciju je potrebna čistoća i tišina. Kao prvo, očistite sobu gdje ćete meditirati, napravite red i tek nakon toga se smjestite udobno, zatvorite oči i zamislite jednu bijelu svijeću.

Vidite plamen svijeće. U mislima držite u ruci držač za svijeću i krenite desno. Što god da se nalazi pored Vas s desne strane u sobi, ormar, vrata, zid, u mislima prekoračite preko toga i idite sve dok ne uočite neki otvor na podu u obliku vrata.

Zamislite da su to teška željezna vrata, davno su ih napravili jer kako ih pokušavate otvoriti, osjećate njihovu težinu. Kada otvorite bez razmišljanja, uskočite. Osjećate kako padate, a dok padate brojite unatrag od 10 do 1 i zamislite da padate u vodu. Pogledate uokolo i vidite da ste upali usred prelijepe plave lagune.

Na obali Vas čeka odjeća i sva oprema za ronjenje. Obucite i krenite u duboku vodu, plivajte što dublje u vodu i kako plivate osjećate kako se krećete sve niže, stižete do dublje i zdravije razine Vaše svijesti.

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

Čim stignete do dna, primijećujete da se u pijesku nalazi puno skrivenog blaga. Samo jedno jedino možete ponijeti sa sobom. Potražite najljepše, ono koje je najsjajnije. U međuvremenu izgovorite u sebi : “Bogatvstvo nije skupljanje blaga, nego pronalaženje dovoljnog. Pronašao sam blago koje privlači bogatstvo i od kojeg mogu pomagati ljudima u nevolji.”

Uhvatite blago i isplivajte na površinu. Čim stignete na obalu, tamo će biti jedne bijele ljestve, pored toga bijela svijeća s kojom ste krenuli. Popnite se na ljestve, u jednoj ruci držite držač svijeće, izbrojte najmanje 20 prečki ljestava i nakon toga stižete u Vaš dom. Otvorite oči i recite : “Stigao sam.”

Ovo je najmoćnija meditacija za privlačenje bogatstva i uspjeha. To možete i više puta ponoviti u toku jednog tjedna. Uvijek obratite pažnju na boje, tempetaturu i na Vaše osjećaje u toku meditacije. Vodite evidenciju o tim Vašim zapažanjima.

Želite bolju financijsku situaciju, ali ne znate kako? Onda zatražite pomoć od naših savjetnika na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Oni mogu privuči sreću i promjenu u Vaš život!

 

Njih možete nazvati i iz inozemstva, na slijedeće brojeve:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv