Tajna pristupitelja Tibeta! Pet vježbi koje usporavaju starenje!

Mnogi su istraživali tajne pristupitelja Tibeta, a neki su ih pokušali objelodaniti. Možda Vi još niste pročitali niste niti vidjeli ili čuli za savjete Tibetanskih pristupitelja.

Tajna njihovog dugog i bezbolnog života leži u jednoj vježbi koja traje ukupno 15 minuta i svatko je može odraditi. Isprobajte i Vi ovih pet vježbi koje nazivaju ritualom. Ako je moguće, ovaj ritual izvodite ujutro ili prije podne.

Klikom OVDJE možete pročitati tibetanski horoskop koji Vam sve otkriva! 

1.Tibetanska vježba:
Stanite na sredinu sobe i obje ruke držite raširene. Neka ruke budu u potpunoj horizontali. Počnite se rotirati prema smjeru kazaljki na satu. Okrečite se otprilike 60 sekundi. Koliko god osjećali vrtoglavicu, nakon vježbe nemojte sjesti! Ako ste već naviknuli na 60 sekundi, postepeno možete povećavati duljinu. Ova vježba je također dobra ako želite stupiti u novi odnos. Samo onda budite na oprezu ako je vaš odabrani muškarac Djevica jer za njih nije dovoljna samo ova vježba.

2.Tibetanska vježba:
Lezite na pod i ispružite obje ruke pored tijela tako da Vaši dlanovi gledaju prema gore. Podižite noge i glavu polako istovremeno. Noge dižite sve dok ne budu u vertikalnom položaju i ne postignete 45 stupnjeva s gornjim dijelom tjela. Glavu i noge zajedno polako spustite na zemlju. Dok podižete noge duboko udahnite, a kada spuštate noge polako ispuštajte zrak.

3.Tibetanska vježba:
Kleknite na tlo i nastojte da gornji dio tjela do krja vježbe uvijek bude u ravnom položaju. Zatim pognite glavu koliko god možete. Vježbu radite pravilno ako Vaša brada dodirne prsa, a zatim pognite glavu prema natrag koliko god možete. Vježbu trebate ponoviti tri puta.

Klikom OVDJE možete saznati kako Vam Anđeli mogu pomoći pri otpuštanju!

 

Saznajte od nasih savjetnika SVE!

 

4.Tibetanska vježba:
Nagnite se naprijed i stavite ruke na tlo tako da Vam tijelo ostane stajati u uspravnom položaju. Pazite da Vam koljena ostanu ravna, ne smjete ih savijati. Nakon toga podignite glavu i gledajte pravo. Ostanite u tom položaju što duže. Ova vježba je prikladna za suzbijanje i uklanjanje loših snova.
Ukoliko imate loše snove koji ne prolaze ili osjećate da je prokletstvo nad Vama, nazovite savjetnicu Gordanu, kod 311 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koja je izvrsni tumač snova i jednim temeljitim čišćenjem Vam može pomoći!

5.Tibetanska vježba:
Ovo se čini najjednostavnijom vježbom, ali je ujedno i najteža. Lezite na zemlju u položaj kao za sklekove i rastegnite se u potpunosti da Vaše tijelo bude potpuno vodoravno. Ostanite tako što duže možete .Tijekom vježbe budite koncentrirani na udisaje i izdisaje. Polaku duboko udahnite i isto tako ga polako izdahnite. Udah uvijek držite u sebi najmanje 10 sekundi.

Redovito korištenje ovih vježbi Vas neće pomladiti, ali Vam pomaže u poboljšanju Vašeg trenutnog stanja i održavanja istog.
Ako smatrate da bi bilo dobro i u 80.-oj godini biti u sličnoj kondiciji kao sada, onda još danas trebate početi koristiti ove vježbe!

 

Ako Vaše zdravstveno stanje već neko vrijeme nije dobro, a želite se napuniti pozitivnom i iscjeljujućom energijom, nazovite savjetnicu Tonku, kod 126 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i zamolite ju da vam budu od pomoći!

 

Naš savjetnici su Vam na raspolaganju i iz inozemstva, nazovite ih pomoću ovih brojeva, čekaju Vas:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica