Tajne Akasha zapisa!

Akasha zapise trebate shvatiti kao tajnu biblioteku koja postoji u svemiru, za oko je nevidljivo, ali ipak se u ovoj biblioteci kriju tajne o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Postojanje se fiksira u svakoj sekundi, uključujući biljke, životinje i naravno čovjeka.

Akasha zapisi su najviše slični energetskim poljima. Za dušu su vidljivi i razumljivi simboli, slike, oblici, gdje se svaka minuta, svi događaji čuvaju u svemiru.

Ove informacije samo Bog ili drugo visoko rangirano biće, kao što su anđeli, mogu biti vlasnici u cijelosti.

Možda ljudi niti ne znaju, ali mi imamo samo kratki uvid u te podatke. Postoje savjetnici, proroci koji mogu pozvati jasne informacije iz Akasha zapisa, ali se može dogoditi da te informacije primimo putem sna, u obliku znakova dolaze do nas kao inspiracija. Pitanje je hoćemo li prepoznati znakove i hoćemo li znati kako trebamo koristiti te informacije?

Ako ste zainteresirani za tajni svijet energetskih polja, nemojte propustiti ovaj članak OVDJE!

Loreana, loreana159, astro, savjetnici, savjet, Hrvatska, Novatv, Astrosavjetnik

 

U vezi Akasha zapisa postoje mnoga nagađanja. Već stoljećima i u svakodnevnom životu se raspravlja na tu temu.

“ To je u svemiru, a ja sam svemir. “ ( Guido Huber)

Rudolf Steiner – jedan je od onih kome je dozvoljena posjeta knjižari, tko je iz Akasha zapisa crpio znanje.

Prema njegovom mišljenju, Akasha biblioteka je neka vrsta utjelovljenja energetskog polja u kojem se ne radi samo o životu čovječanstva i pojavu događaja, ali svaka misao, emocija i želja se odražava – do kraja vremena.

Zanimljivo je u vezi ovoga da su tvrdnje Steinera priznali deseci nezavisnih medija širom svijeta, uglavnom oni koji nisu niti poznavali Steinera, niti njegov ezoterični rad.

vazan kork, astro ,pitnje, astrosavjetnik, novatv

 

Hoće li odgonetnuti tajnu mistične knjižnice?

Odgovor vreba u svakome jer s dušom, našim osjećajima, snovima i željama stvaramo budućnost. A akasha zapisi čuvaju sve ono što smo nekada bili, ono što smo sada i ono što ćemo biti ili što možemo postati u slijedećem životu.

Ako Vas zanima astrologija, preporučujem slijedeće članak OVDJE!

Želite znati jeste li živjeli već u nekom prošlom životu, tko ste bili i postoje li negativne blokade i koje ste prenijeli iz tog života? Ako je tako, nazovite Tonku, kod 126 na broj telefona 064/600076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja Vam može pomoći i odgovoriti na ova pitanja!

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica