Tajne pobjednika loto igara na sreću!

Loto dobitak – Kada bi Vam postavili pitanje o tome koja bi mogla biti tajna pobjednika (dobitnika) lutrije, imali biste slijedeće ili slične misli u glavi.- Kako mogu znati? Nikad nisam osvojio više od tisuću kuna. -Vi ozbiljno mislite da ću vam reći? Ni prema meni nitko nije bio iskren. -Skrivam ako sam pobijedio. Trebaju li mi ti silni paraziti za vratom, odjednom su mi svi prijatelji i rodbina, samo zato što imam novca?- Zato je tajna, da je zadržim za sebe. Čuli ste već takve stavove ili slične, zar ne, jer bi ste i Vi dali takve odgovore?

 

Financijski horoskop: Kako horoskopski znakovi raspolažu novcem?

 

 

loto2

 

Pogledajmo sa realne strane. Da bi u vašem životu bilo što uspjelo, morate na tome i raditi. Nagradu na pristojan (čestit) način možete imati ako naslijedite ili igrate igre na sreću. Loto dobitak, greb – greb kartice, burza, itd. U svakom trenutku morate obratiti pozornost da ne radimo čin iz navike.

Dobitak na loto

Ono što radite, radite s punom predanošću. Često čujem rečenicu “ Draga Gordana, ja đabe igram loto, srećku…nikad nisam imala sreće, loto dobitak,  ja sam gubitnik u svemu” Molim! Što to čujem?!” Ja sam gubitnik?!” Sa ovakvim stavom nemojte biti iznenađeni da vam ne uspijevaju stvari. To je naredba koju upućujete svom mozgu!!!

 

 

Ovu naredbu podsvijest negdje duboko uskladišti i ispunjava ju kao poruku. Ovako je svatko završio svoj posao, Vaš um i Vi sami! Jel možete ponovno reći “Ja sam već unaprijed rekao da svakako neću pobijediti!” Zato Vas molim da pokušate na drugačiji način.

Želite postići drugačije rezultate? Drugim putem, na drugačiji način to možete postići. Nemojte suzbijati nevjericu, vjerujte u to i sa mnom će se dogoditi čudo, loto dobitak. Čekam na to već izvjesno vrijeme i spreman sam na to, postoji konkretan plan za dobitke! Dajte vremena i sebi i Fortuni, nemojte biti nestrpljivi i nezadovoljni! Usudite se pitati za savjet od onih koji preko statistike i iz horoskopa mogu izračunati odgovarajuće vrijeme. Svakome je u datumu rođenja zapisana sudbina, njegov život, put, sreća i mnoge druge indikacije. Ja sam astrolog i sa divljenjem doživljavam one razgovore sa klijentima kada oni shvate vezu, otpuste bijes i nezadaovoljstvo iz svojih života i potom me izvjeste o rezultatima. Rado ću Vam napisati par stvari prema kojima će diskrecija doživjeti razvoj prema svojoj intuiciji i dobiti bolju kvalitetu života i SREĆU.

 

Zodiaci i brojevi (datumi rođenja, položaji planeta, koji kućni (broj) ) zajedno i posebno skrivaju svoje kombinacije. Kao astrolog, puno se bavim s time što nam donosi ova godina.

 

loto1

Loto dobitak u ovoj godini

U godini smo JUPITERA, odnosno FORTUNA je pored nas. Dijeli se na svaki znak zodijaka, na sezonu, nedjelje ili mjesece koji su pogodni za dobitke. Jedan dobar astrolog će vam reći i izračunati – igre na sreću – obiteljske događaje – promjene posla- zdravstveno stanje. Možda je na više životnih područja došlo vrijeme za promjene i zato vas molim da se skoncentrirate na ta životna područja i što je to s čime biste trebali pauzirati. Nije đabe mogućnost da mene sa kolegama zajedno možete nazvati u bilo koje vrijeme, 24h dnevno.

Ne postoji ograničeno vrijeme ako ste sanjali loto dobitak, nešto loše Vam se dogodilo.,smirite se, nazovite naše stručnjake. Oni će Vam pomoći specijalnim čišćenjem, uklanjanjem blokada, sretnim brojevima, itd.

Pročitajte i moj slijedeći članak gdje će svatko prema svom zodijaku dobiti od mene savjet kako koristiti vlastitu sreću.

S poštovanjem: GORDANA , kod 311!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

 

tarot-telefon