Talismani i mandale koji u Vaš život donose financijsko obilje!

S ciljem da Vam olakšamo pretragu na našoj stranici, danas ćemo s Vama podijeliti nekoliko savjeta naših stručnjaka. Dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija za sljedeće magije, stoga su naši stručnjaci odlučili da Vam sve bude dostupno na jednom mjestu, kako biste i Vi krenuli putem sreće! Za neke magije je potrebna i pomoć profesionalca, stoga se uvijek možete obratiti našim stručnjacima u Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Pa, krenimo. Kojih to pet magičnih predmeta trebate imati u Vašem domu kako bi uslijedile pozitivne promjene? Nije ih teško nabaviti; prvi element je zelena svijeća, zatim sol; mnogi ne znaju da sol ima magične moći! Treći magijski predmet je nakit izrađen od Rozenkvarca, potom drvo novca i figura slona. Navedeni predmeti blokiraju ulazak negativnih energija u Vaš dom, a otvaraju puteve sreće i novca! Sve detalje koje predmete trebate imati i kako ih koristiti možete pročitati OVDJE! S obzirom da je nad nekim predmetima potrebno iniciranje stručnjaka, nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam rado pomoći!

Zatim su na popisu tajni simboli koji donose novac. Naime, postoji puno antičkih i modernih tajnih simbola koje možete koristiti za privlačenje novca. Krasula ili drvo novca je japanski je simbol bogatstva, popularna biljka za uzgoj i ne traži puno brige, a privlači novac poput magneta! Kornjača, živa ili ornament, simboliziraju novac, a posebno donosi sreću u karijeri. Možda već neke predmete imate u svom posjedu, ali bilo bi dobro da nabavite i ostale kako biste znali privući novac i bogatstvo u Vaš život! OVDJE Vam otkrivamo koji su to ostali simboli koji donose sreću i novac!

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

Pomoću sljedeće magije imate veću vjerojatnost za dobitak! Sada pišemo o magiji koja može povećati Vaše šanse za osvajanje loto dobitka! Svaka magija, ako se često odrađuje, gubi svoju učinkovitost, zato je sada u našem posjedu magija koja je u cijelom svijetu odrađena samo za dvije osobe, sve detalje Vam otkrivamo OVDJE! Zadovoljavate li uvjete za odrađivanje ove magije, o tome odlučuje Veliko Ezoterično Vijeće. Uvjeti nisu strogi, ali su pošteni. Stoga nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite je odrađivanje ove magije; ako Vam nakon toga bude postavljala čudna pitanja, možete biti sigurni da ćete biti dio najjače loto magije!

I na kraju smo za Vas pripremili pet zlatnih pravila, zahvaljujući kojima možete uštedjeti puno novca! Znamo da je ponekad teško štedjeti, ali trebate se pridržavati ovih pravila i vidjet ćete koliko novca može ostati u Vašoj kasi, brzo kliknite OVDJE za sve detalje! Tu ne trebate misliti godinama unaprijed, već postavite konkretan cilj u bliskoj budućnosti, a to neka bude određena svota novca. Ako budete uporni, na ovaj način dosta možete uštedjeti.

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook