Tarot će Vam otkriti tko je prava osoba za Vas

Kada otvarate karte da Vam pokažu koji je izbor najbolji za Vas, uvijek je pogodna u situaciji kada ste u potrazi za pravom osobom i u velikom broju situacija može se ostvariti.
Najčešće se može primjenjivati ​​kada imate više udvarača ili niste sigurni što osjeća simpatija ili osoba koja Vam je privlačna.
Prije nego što sjednete i otvorite  karte za sebe, bitno je isprazniti um i srce jer karte uvijek djeluju kao zrcalo i tako će pokazati prave emocije. Baš zato je poznata činjenica da mnogi stručnjaci ne preporučuju da sami sebi otvarate karte jer interpretacija može biti pogrešna. Dakle, da bi se to spriječilo, važno je biti otvoren, ne misliti ništa negativno i ne željeti grčevito!
Slijed otvaranja karata je slijedeći: Promiješajte karte, a zatim podignite kartu.Lijevom rukom počnite podizati listove, tako da jednu kartu postavite na desnu, a jednuna lijevu stranu. Desna serija će biti jedna od mogućih partnera, lijevo, s druge strane su drugi mogući partneri. Trebali biste izvlačiti karte sve dok ne dođete do karte Carice. Gdje god se pojavila ova karta, ima više šanse da on bude partner, ali ne treba predvidjeti ni ono što ste već izvukli. U tumačenju možete tražiti pomoć od naših savjetnika, na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8041kn/min, zatražiti Žuži, koja ne samo da gleda u Tarot i ciganice, nego će vam pomoći i objasniti  kako predvidjeti budućnost za sebe!

 

proricanje4

 

 

 

Proricanje u vremenskom intervalu
Ovo Tarot čitanje je za Vas ako još nemate simpatiju, no jako želite da se ljubav pojavi u Vašem životu. Ovo možete učiniti i sami, ali je uvijek bolje imati posvećene Tarot karte, koje također prenose pravu/istinitu poruku. Takve Tarot karte ne možete samo tako kupiti u prodavnici već svaki savjetnik sam sebi posvećuje komplet karata. Ako ste se odlučili da želite saznati tko će biti pravi partner za Vas, nazovite Doru na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8041kn/min, koja radi sa tim paketom, i ima veliki autoritet u duhovnim krugovima.
Slijedi uputstvo za vremensko proricanje: promiješajte špil karata i usredotočite se na ljubavne misli. Zamislite idealnog partnera pred očima i počnite podizati karte.
Podignite devet kartica ispred vas, gore četiri u nizu, pa tri u nizu ispod, a onda ostatak ispod njih. Tu će biti i deseta karta, ali nju je samo dozvoljeno pogledati na kraju, nakon analize. Prve četiri karte se odnose na četiri godišnja doba, tražite kartu u kojoj je prikazana ljubav, primjerice: Mjesec, Sunce ili Ljubavnik. U kojem godišnjem dobu nađete takvu kartu, tada se očekuje ljubav. Tri karte ispod ovih sezona nude dodatno pojašnjenje, pa ukazuju na period od tri mjeseca. Ovdje ćete također naći simbol koji pokazuje partnera i može ukazivati na ljubav: ​​primjerice Visoka svećenica ili Svećenik, Carica ili Car.
Donje dvije karte predstavljaju prvu i drugu polovicu mjeseca. Tako možete ovaj događaj staviti u vremenski okvir. Sada možete podići desetu kartu sa vrha piramide i ako nađete vatrene znakove, kao što su Sudnji dan ili Kočija, gotovo je sigurno da ćete pronaći baš Nju/Njega!

 

vjestica

 

 

 

Vještičje proricanje
Najteži prikaz jer se koristi kada želite saznati kakvu će osobnost imati partner, može pokazati kakav će biti Vaš partner. Ako želite biti sigurni kako se ovo provodi u praksi, ne škodi ako pitate jednu ili dvije tajne od Dade koja je majstor-učitelj, a možete je nazvati na broj 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8041kn/min, koja će Vam objasniti kako sebi predviđati. Nažalost, ove se tajne ne mogu javno opisati jer zabranjuju alternativna područja i pravila. Za ovu magiju trebate imati tri svijeće i postaviti na imaginarni trokut. Karte ostaviti u sredini 39 minuta i usput pijuckati čašu vode. Ova priprema je jako važna da se dobije odobrenje duhova za gledanje budućnosti i otvarenje kodova za proricanje. Sljedeći korak je da se promiješate karte dok se snažno fokusirate na pripremu duše. Pet karata postavite na imaginarnu petokraku zvijezdu na vrhu, ali još uvijek licem prema dolje. Budite oprezni da se ne ugasi svijeća tijekom rituala, ali i da ne stvorite požar, budite na sigurnoj udaljenosti.Sada redom okrenite jednu po jednu kartu i pročitajte smisao karte koje simboliziraju budućnost. Gornje karte pokazuju partnerove misli k Vama. Lijeva njegove/njene, slijedeća kartica sve mane dok posljednja ukazuj na tajne. Kada završite tumačenje, ugasite svijeću i sklonite karte na tri tjedna u kutiju i ostavite ih u spavaćoj sobi.

Ukoliko imate pitanje iz tarota ili želite očistiti svoj prostor, obratite se našoj sjajnoj EVI na kodu 431, broj:  064 600 076 ,fix:6,99kn/min, mob:8041kn/min