Tečaj upotrebe viska – 1. dio

Tečaj upotrebe viska – Na ovom tečaju naučit ćete kako upotrebljavati visak, upoznat ćete vrste viskova, potom kako sami možete izraditi visak te napokon ga upotrebljavati.

Prije nego što počnete upotrebljavati visak, morate obaviti pripreme. Najvažnije je da visak operete pod tekućom vodom. Prema literaturi, ispiranjem nestaju sve štetne energije s viska. Nakon toga samo vlasnik smije dodirnuti visak.

Ovdje pročitajte naš članak o tome kako visak daje odgovor! 

Kad sve to obavite, možete slobodno upotrebljavati svoj visak. Dešnjaci drže visak desnom, a ljevaci lijevom rukom. Konac na kojem visak visi držimo palcem i kažiprstom! Tada morate doznati način na koji će vam visak davati signale. Visak poznaje jedino binarnu logiku što znači da njegovi odgovori mogu biti samo “da” ili “ne”.

Pomoću viska možete predvidjeti i brojeve za loto! Kliknite ovdje i doznajte kako! 

Četiri su vrste kretanja viska. Dvije vrste nastaju kružnim kretanjem: u smjeru kazaljke na satu ili u smjeru suprotnom od kazaljke, a dvije pravocrtno: lijevo-desno ili naprijed-natrag.

Ako želite proricanje viskom, u našem Astro centru vas čeka savjetnica Dada na kodu 432 koja će Vam odmah dati odgovore pomoću viska s nevjerojatnom točnošću! Nazovite 064 600 076, fix:6,99kn/min , mob:8,41 kn/min.

astro_banner_cro_dada_2

Neke viskove razlikujemo po osnovnim materijalima:

Drveni visak

Možemo ga napraviti sami. Upotreba je raširena, ali se teško čisti. Može biti izrađen od bilo koje vrste drveta, a najčešći i najkorisniji su grab, bor, hrast, ružino drvo, bazga (zova) i jasen.

Kao što je u ovom članku navedeno, postoji nekoliko vrsta viskova! OVDJE doznajte koji najbolje opisuje Vaše pitanje!

Visak od kristala

Privlači anđele i duhove čuvare pa ih zato vragovi i demoni izbjegavaju. Mana mu je što se lako razbije i skup je.

Može biti izrađen od bilo kojeg kristala, ali najčešće se upotrebljava i najkorisniji je umjetni (lažni) dijamant, ružin kvarc, ametist, akacija, jasper.

Stakleni visak

Jeftin je, ali je težak i teško se njiše. Izrađuje se od raznih umjetnih stakala u boji.

Predstoji Vam jedna važna odluka koja bi mogla utjecati na sav Vaš život? Ne smijete donositi nagle odluke! Nazovite Zrinku koja vas čeka na kodu 524 i zamolite je za savjet o tome što je najbolja odluka koja će imati pozitivan utjecaj na Vaš život.

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica