Tko će biti najsretniji tijekom vladavine Raka?

Vladavina Raka donosi veliku radost određenim znakovima. Kao i svake godine, na prvi dan ljeta Sunce je ušlo u znak Raka: počela je vladavina najosjećajnijeg zodijačkog znaka. Uz to, trenutačno je pet planeta u retrogradnom kretanju.

Takve konstelacije mogu otvoriti mnoge zahtjevne izazove – bilo emotivne ili obojene snažnom emocijom.

Neke od nas ipak ta donekle teška situacija može potaknuti da život pogledamo s druge strane i pojmimo neke njegove nove dimenzije što otvara mogućnost da naučimo i neke važne životne lekcije. Zato, bez obzira kakvi nas osjećaji obuzmu i bez obzira na veličinu problema koji se postavi pred nas, početkom ovog ljeta moramo to nastojati okrenuti u svoju korist.

S astrološkog gledišta, ovo će biti plodno razdoblje za sve Rakove, Škorpione, Ribe, Bikove i Djevice. Istina je da će ovo razdoblje biti emotivno za sve znakove, ali to će najviše osjetiti Rakovi, Blizanci i Jarci.

Koji horoskopski znakovi mogu očekivati najbolje razdoblje tijekom vladavine Raka?

RAK – VLADAVINA RAKA

 

Sretan rođendan, dragi Rakovi! Što znači vladavina Raka za Vaš znak? Od 21. lipnja do 22. srpnja, tijekom vladavine Raka, možete osjetiti potrebu povezati se s ljudima koje volite, zahvaljujući čemu Vas očekuje sretno razdoblje na polju ljubavi. To se odnosi i na povezivanje s obitelji i rješavanje problema u krugu porodice. Istina je da će ovo razdoblje kada Vaš znak vlada izvući Vaše emocije na površinu, zbog čega možete biti jako osjetljivi i doživljavati oscilacije u raspoloženju, ali budite otvoreni i dopustite si da se izborite s tim osjećajima. Odlično je što Sunce u Vašem znaku sada ublažava učinke retrogradnog Merkura na Vaš znak. Otvorite četvere oči jer sada možete primijetite signale koje Vam šalje srodna duša.

ŠKORPION – VLADAVINA RAKA

 

Sunce se nalazi u Vašoj devetoj kući koja označava one planove i snove. Sada imate priliku realizirati neke od njih, ali za neke veće odluke ipak pričekajte povoljnije razdoblje, odnosno dok ne prođe nepovoljan Sunčev tranzit. Ove godine Sunce izlazi iz Raka 23. srpnja. Vaša intuicija će biti pojačana tijekom ovog razdoblja. Pažljivo je osluškujte, jer na taj način možete krenuti boljim putem, odnosno izbjeći neke prepreke ili nesuglasice s drugima. Na području ljubavi Vas očekuju lijepi trenuci, kada se pojačati intimnost između Vas i partnera, dok samci mogu očekivati romantične susrete.

pitajte:_sanjaricu

RIBE – VLADAVINA RAKA

 

Tijekom ovog razdoblja pronalazit ćete inspiraciju gotovo u svemu s čim se susretnete. To će Vam pomoći posebno u poslu, kada će ideje preuzeti upravljačko mjesto. Sunce u Raku utječe na Vašu petu kuću, koja označava kreativnost, emocije i djecu. To će Vam pomoći da nastavite njegovati dijete u sebi. Vi i Vaša kreativna strana konačno će pronaći odgovarajući balans. Posljedica toga može biti uspjeh u poslovnim projektima. Obaveze ćete uglavnom izvršavati na vrijeme Sada Vam ni jedan zadatak neće predstavljati poteškoću. Dapače, nizat ćete uspjehe tijekom vladavine Raka. Uz malo usklađivanja nadahnuća i stvaralačkog djelovanja osobno zadovoljstvo možda ne bude jedina nagrada.

 

U našem Astro centru Vas čekaju vrsni astrolozi! Nemojte dugo čekati, obratite se savjetnici Katji na kodu 421 i savjetnici Morani na kodu 369, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobnu astrološku analizu čak i ako Vaš znak nije na ovom popisu, jer Vladavina Raka utječe na sve znakove!

Pročitajte još:

Prevara u vezi: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kad varaju?

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

Facebook