Tko je Vaš anđeo pomoćnik prema datumu rođenja!

Već ste čuli za anđele čuvare, ali vjerujete i ne vjerujete da oni zaista brinu za Vas?

Pročitajte naš članak OVDJE, koji će raspršiti Vaše sumnje, a zatim izračunajte Vaš anđeoski broj kako bi saznali tko je anđeo koji je uvijek uz Vas i vodi brigu za svaki Vaš korak!

Kako biste saznali tko je Vaš anđeo čuvar, trebate zbrajati sve brojeve u Vašem datumu rođenja, sve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj.

Primjerice, ako ste rođeni 22.05.1982.,onda ovako trebate izračunati Vaš anđeoski broj? 2+2+5+1+9+8+2, rezultat je 29, znači 2+9, to je 11 i 1+1 je 2.

U tom slučaju prvi dio Vašeg anđeoskoga broja je 2, ali ovome morate dodati još i koji je dan tjedna kada ste se rodili. Primjerice, ako je ponedjeljak, to je 1, ako je srijeda, to je 3, a ako je nedjelja, to je 7 .Ako ih zbrojite i opet dobijete dvoznamenkasti broj, onda ih ponovo morate zbrojiti tako da dobijete jednoznamenkasti. Ovako dobiveni broj je Vaš anđeoski broj koji Vam pokazuje tko je Vaš anđeo čuvar.

Ako ste izračunali, na ovome popisu možete pronaći anđela,kojega su Vam nebesa dodijelila.

Anđeoskom broju 1 pripada anđeo Ariel, pomaže Vašu kreativnost i hrani ljubav prema prirodi. Ako želite pronaći pravi smisao života, otiđite na jezero i šromatrajte prirodu. Ariel će Vam se javiti. Kako možete znati da Vam šalje poruku?

 

Pročitajte naš članak OVDJE i znati ćete na što trebate obratiti pažnju, kako trebate protumačiti poruku anđela i saznajte koji je Vaš anđeoski broj!

 

Anđeoskom broju 2 pripada Arkanđeo Gabriel. Također ga nazivaju anđelom Glasnikom, zaštitinikom majki. Ako ste tako sretni da je baš ON Vaš anđeo pomoćnik, dobiti ćete pomoć za napredovanjem u majčinstvu i na taj način ćete pronaći Vaš pravi zadatak.

 

 

važan korak

 

 

Anđeoskom broju 3 pripada Arkanđeo Mihael. Pod zaštitom ste jednog od najjačeg Arkanđela, pa se tako ne morate bojati ničega. Ranijeste već doživjeli da se netko brine o Vama zbog čega ste često vrlo hrabri, ne bojite se ekstremnih sportova. Budite otvoreni prema novim stvarima jer samo na taj način možete odraditi Vaš karmički zadatak.

 

Možete izračunati Vašeg anđela čuvara i prema horoskopskom znaku jer ne vodi brigu o Vama samo jedan anđeo. Kliknite OVDJE ako Vas zanima tko je Vaš anđeo čuvar prema zodijaku.

 

Anđeoskom broju 4 pripada Rafael. On je anđeo ozdravljenja i moguće je da ste i Vi neki zdravstveni radnik ili ste sse amo željeli baviti liječenjem ljudi. Ako je to bila Vaša želja koju niste ostvarili, onda je sada pravo vrijeme za to! Rafael Vas podržava u postizanju Vaših ciljeva.

Anđeoskom broju 5 Pripada Raguel. Njegov zadatak je da eliminira sukobe i stvara sklad. U ovome Vam može vrlo učinkovito pomoći i pored toga što pazi svaki Vaš korak, pomaže Vam da preživite poteškoće. Pozovite ga naglas i pitajte za pomoć.

Anđeoskom broju 6 pripada Chamuel, on stvara mir u Vašem životu i ohrabruje Vas da pronađete unutarnji i vanjski mir. Izbijegavate sukobe, ali ako se suočite s nekim, Chamuel Vam pomaže da pronađete kompromisno rješenje koje je najbolji za sve.

 

 

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici

 

 

Anđeoskom broju 7 pripada Metatron, kroničar anđela, glasnik. U svemu Vas podržava, ali ako želite organizirati Vaše stvari, onda svakako trebate pitati za njegovu pomoć jer u tome Vam može najviše pomoći. Pokazati će Vam što je najvažnije u velikom kaosu i čime se morate baviti kako biste ispunili zemaljsku misiju.

Anđeoskom broju 8 pripada Raziel. Raziel je anđeo znanja i može Vam biti od velike pomoći u podizanju svijesti. Podržava Vaše studije i ako imate ispit, svakako ga pitajte za pomoć kako bi vam ispit uspio onako kako Vi želite.

Anđeoskom broju 9 pripada Asinel. Asinel je zadužen za sreću, tako da ste Vi vjerojatno vrlo sretna osoba i sve Vam ide od ruke. Ako nije tako, onda nešto blokira Vašeg anđela čuvara i zato Vam ne može pomoći. Svakako trebate pitati za uklanjanje blokada kako bi Asinel donio sreću u Vaš život!

 

 

Saznajte od naših savjetnik koji komuniciraju sa anđelima tko je Vaš osobni anđeo čuvar i koju poruku krije za Vas! Savjetnica Tonka, kod 126 Vam može prenijeti njegovu poruku na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

 

 

Možete doći do nje i iz inozemstva na brojevima telefona:

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv