Treći specijalni dan u 2015. godini za energiju koji djeluju deset milijuna puta jače!

Jeste li znali da je treći specijalni dan u 2015 godini za energije koje djeluju deset milijuna puta jače, baš danas po tibetanskoj religiji. Znate li zašto je ovaj dan specijalan? Zato što je mnogo veća kreativna moć misli!

Četiri puta godišnje ima ovakvih dana, a prva dva uvijek padaju na pun mjesec. Treći dan kreativnosti pada četvrti dana nakon mladog mjeseca, a četvrti je sedmi dana nakon punog mjeseca. Ako Vas zanima kako koristiti vrijeme mladog Mjeseca, kliknite  OVDJE

 

astro_banner_cro_ava_2

 

Treći dan se slavi kod budista kako se Buddha povukao iz nastave na 7 tjedan i počeo opet poučavati. Baš taj dan je Budha svojim sljedbenicima predao četiri plemenite istine. To je jedan od najvažnijih budističkih učenja. Četiri Plemenite Istine istovremeno govore o patnji, izvoru patnje i prestanku patnje.

 

Ove specijalne dane karakteriziraju vrlo jake energije jer u tom slučaju vježbe djeluju mnogo jače. Prvenstveno, trebate izvoditi vježbe za cjelovitost i prosvijetljenje, ali je činjenica da sve što činite, radite, želite ili pomislite, posjeduje višestruku moć, bilo da je to ideja ili čak privlačenje novca. Cijeli dan planiramo i razmišljamo o tome što želimo postići u budućnosti dok se maksimalno koncentriramo i vjerujemo da će se sve to ostvariti! Pokušajte doživjeti onu sreću koju ćete osjetiti tada, kada se Vaši planovi i snovi budu ostvarili u budućnosti. Zanima li Vas kako doći do novca uz pomoć magije, kliknite OVDJE

 

buddha

 

Danas se skoncentrirajte samo na Vaše pozitivne misli i dajte im prostora! Usredotočite se na pozitivne stvari i pokušajte vidjeti dobro u svakoj situaciji. To se najlakše postiže ako namjerno obraćate pažnju da sve svoje negativne misli zamijenite pozitivnim – i to ne samo u danima koji djeluju deset milijuna jačom snagom!

U ovim danima koji djeluju deset milijuna jačom snagom, potrebno je zhvaliti se ​​za sve dobre stvari u Vašem životu. Doista, ako to učinite, privući ćete još više dobrih stvari u Vaš život. Ovih dana možete tražiti profesionalnu pomoć za poboljšanje financija i rituale za privlačenje sreće! OVDJE  možete saznati 5 vrlo jednostavnih magija novca koje i Vi sami možete obaviti i stvarno djeluju!

 

astro_banner_cro_stoja_2

 

U ovim danima koji djeluju deset milijuna jačom snagom, očekujte radikalne promjene u Vašem životu! Napravite rituale, ali samo ako znate kako možete postići upravo suprotno! Vera, kod 419 i Hana, kod 412, Vam mogu reći točno kako se radi ritual privlačenja financija. Nazovite ih u povjerenju na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi Vam se snovi ostvarili! Nakon proricanja također ćete otkriti, kada točno stiže promjena u Vaš život pomoću stvaralačke snage.

 

Možete nazvati i iz inozemstva ako ne želite odustati od svjetlije budućnosti na brojeve telefona:

as podesen