Tri rituala pred Uskrs!

Tjekom godine bilo kada možete raditi rituale, ali najdjelotvornija magija za privlačenje novca je ona koju obavljate prije Uskrsa.
Čišćenje s jajima
Prem narodnom vjerovanju, razbijanje jaja će otjerati zle duhove. Kupite 5 jaja, skuhajte ih i obojite u crno. Stanite na kraj bašte i bacite iza sebe. Ako živite u stanu ondah stanite kod prozora i tako bacite iza sebe. Očistite ljusku s jaja, meljite ju sve dok ne dobijete prah, stavite sve u vrečicu i stavite ispod Vašeg jastuka.
Ovaj ritual možete napraviti bilo kad u danima prije Uskrsa. U ponedeljak nakon Uskrsa, taj prah prospite ispod praga prije nego što stignu polivači. Ako prvi polivač Vama nije simpatična osoba, onda imate urok na sebi. Kada ode, isipajte prah preko Vašeg lijevog ramena iza leđa. Zatim zatražite naše savjetnike da u potpunosti uklone urok i obave najjaču magiju za novac.

Gordana 311

Uklanjanje blokada s jajima
Skuhajte 7 jaja u puno kipuće vode. Kada su se jaja skuhala, procijedite vodu i sklonite. Zatim ih obojite, svako jaje s drugačijom bojom. Dajte jedno jaje onom koga jako volite, jedno onom koga ne volite, jedno dajte nepoznatoj osobi, jedno dajte susjedu, jedno bilo kome od rodbine, jedno jaje pojedite i posljednje zadržite za sebe, označite ga i stavite među ostale u posudu. Promatrajte tko će uzeti baš to jaje jer je to osoba koja spriječava Vašu sreću. Ulijte u njegovu/njenu čašu nekoliko kapi od procijeđene vode koju ste sklonili i popijte i Vi malo. Ovim postupkom ćete ukloniti blokadu, ali u potpunosti se možete osoboditi samo ako Vam pomognu naši savjetnici.
Privlačenje obilja, recitacija za polijevanje:
Ovaj ritual trebate obaviti u subotu prije Uskrsa. Jako je bitno da započnete najkasnije do 8 ujutro. Prvi korak za privlačenje obilja da se oslobodite nečeg staroga, poklonite nekome nešto što volite i pustite zabrinutost. Ulijte u posudu svježu vodu. Gledajte vodu i govorite naglas: Ono sam što činim, ono što činim to ću postati. Bitno je da ne trepčete dok to izgovarate. Zatim operite lice u toj vodi i cijeli dan ponavljajte mantru koju možete dobiti od naših savjetnika.

Koje su to blokade koje ograničavaju životna područja, saznajte OVDJE!

Postoji jako puno stvari koje trebate obaviti u uskršnjem razdoblju. Pripreme za Uskrs Vam mogu odvući pažnju i omesti Vas od čišćenja i privlačenja novca na koje također trebate obratiti pažnju i za to također posvetiti vremena.
Približava se Uskrs, u periodu prije toga trebate obaviti barem dva od tri rituala koja su gore navedena!

Savjetnica Gordana, kod 311 će Vam pomoći u ovome! Nazovite SADA na broj telefona:

064/600-076 fix:6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min, da ne zakasnite.

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica