Tri znaka koja upućuju da Vas čuvaju anđeli

Činjenicu da su anđeli među nama i da su tu da nam pomažu, potvrđuje puno fotografija, video zapisa i priče drugih osoba. Jedno od ovih možete pročitati OVDJE.
Postavlja se pitanje kako Vi možete znati postoji li anđeo oko Vas, odnosno, koji su to znaci koji ukazuju na prisutnost anđela u Vašem okruženju. Sigurno želite saznati postoje li anđeli oko Vas. Odgovorite na dolje postavljena pitanja s DA ili NE, tako možete saznati okružuju li Vas anđeli.

Možete saznati i koji su Vaši anđeoski brojevi OVDJE.

Ako ste većinom odgovorili s DA, onda postoje anđeli pored Vas, a samim time Vas i čuvaju, pa stoga imate zaštitu od njih.

Klikom OVDJE možete saznati koji arkanđeo je Vaš anđeo zaštite koji Vas štiti.

Ako ste većinom odgovorili s NE, onda potražite naše savjetnike jer iako su pored Vas anđeli, no vi ipak ne osjećate njihovo prisustvo i zato Vam ne mogu pružiti odgovarajuću zaštitu. Ako imate podjednak – isti broj DA, odnosno NE odgovora, obratite više pozornosti i Vi ćete moći sa sigurnošću prepoznati postojanje anđela. Neka negativna energija, urok ili kletva je razlog zamućenog rasuđivanja. Zatražite od naših savjetnika uklanjanje svih negativnih energija.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Sada slijede pitanja:

Jeste li ste ikada bili u situaciji da ste za dlaku izbjegli neku nezgodu?
Tražili ste neki izgubljeni predmet i zatražili ste pomoć anđela u pronalaženju istoga, a ubrzo nakon toga ste pronašli taj predmet?
Je li Vam se ikada dogodilo da ste bili jako žedni, ali kad ste popili malo vode, bilo je dovoljno svega nekoliko gutljaja da ublažize žeđ?
Znate li nabrojati imena barem dva anđela?
Mislite li da Vas netko od Vaših bliskih preminulih osoba čuva kao anđeo?
Jeste li ikada predosjetili neki nadolazeći događaj?

Ako ste odgovorili s DA najmanje na tri pitanja, onda su to tri dokaza da Vas okružuju anđeli. Ako su većinom odgovori bili NE, onda su anđeli oko Vas, ali Vam ne mogu pomoći jer Vi niste otvoreni/spremni prihvatiti njihovu pomoć. Naši savjetnici mogu ukloniti blokade i naučiti Vas kako zatražiti pomoć od anđela.

Ne znate ime Vašeg anđela čuvara? Želite saznati kome se trebate obratiti kada ste u nevolji? Želite osjetiti prisustvo i komunicirati s njime? Tu su naši savjetnici koji komuniciraju sa anđelima, a koji Vam u tome mogu pomoći!

Sve što trebate napraviti je pozvati Doru, kod 903 ili Dadu, kod 432 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.

Možete ih dobiti iz inozemsvtva na brojeve telefona:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv