Tumačenje snova u tri jednostavna koraka!

Tumačenje snova može Vam olakšati život! Jeste li se ikad zapitali možete li dešifrirati vlastite snove? Od jednostavnih snova u jednoj sceni do dugih, složenih od različitih ljudi, mjesta i tema, snovi dolaze u mnogim oblicima i s mnogih različitih emocionalnih i duhovnih mjesta u Vašoj psihi. 

Oni Vas mogu voditi u bolji život, odgovarati na Vaša duboka unutarnja pitanja ili Vam čak dati psihički uvid u situacije, ljude i Vašu budućnost. Čitanje vlastitih snova može biti ključ za poboljšanje Vašeg osobnog uspjeha i radosti.

 

U članku Vam otkrivamo kako možete tumačiti svoje snove u tri jednostavna koraka:

 

Tumačenje snova: Prepoznajte koliko Vam je važan san

 

Sjetite se “kvaliteta” sna koji ste imali. Je li Vam se činilo da je to zbunjujuća mješavina utjecaja iz stvarnog života – poput djelića iz horor filma koji ste gledali noć prije. Također u kombinaciji s onim što Vam je mama rekla telefonom neki dan, čudna mačka koju ste primijetili dok vozite i neki teški osjećaji u trbuhu koji bi mogli imati neke veze s izuzetno velikom pizzom koju ste pojeli prije spavanja.

Na Vas utječe sve, od količine vode koju popijete do onoga što pojedete, stvari koje čujete i čitate svaki dan, uključujući čak i najkraće videozapise koje gledate na društvenim medijima. Sve to može promijeniti način na koji sanjate. 

Dakle, da biste utvrdili da je Vaš san psihički ili duhovni san koji vrijedi protumačiti, postavite sebi pitanje: jeste li bili na dobrom mjestu kada ste otišli u krevet? Je li to bila samo još jedna noć u kojoj ste imali relativno udobno stanje u želucu, normalno stanje duha, bez većih tjelesnih oštećenja ili bolova? Ako je Vaš odgovor potvrdan, Vaš san vjerojatno dolazi iz dubokog mjesta u Vašoj psihi.

Drugi način da utvrdite da je Vaš san božanski glasnik je vidjeti koliko dugo sjećanje na to ostaje u Vama nakon što se probudite. Ako Vas i dalje progoni satima ili danima kasnije, to je veliki signal. Važni snovi su Vam uvijek na pameti i obično Vas “nerviraju” neko vrijeme, ponekad i jako dugo, jer žele da ih razumijete.

Ako ste zabrinuti zbog sna koji je previše sličan zločinačkom filmu koji ste gledali dan ranije, možda biste ga željeli pustiti. To vjerojatno ne znači ništa.

 

pitajte:_sanjaricu

Tumačenje snova: Odredite glavnu temu i simbole

 

Zamislimo da ste sanjali da su Vam ukradene crvene cipele. Glavne teme u ovom snu su: par cipela koji pripada Vama, crvena boja i gubitak predmeta od krađe. Stoga, kad god sanjate san koji Vas pokreće, napravite popis najvažnijih simbola. 

Predlažemo da vodite dnevnik snova, ali biste ih mogli upisati i na „post in papiru“ ako je to sve što ćete pronaći usred noći (ili ujutro).

 

Tumačenje snova: Prepoznajte glavni osjećaj

 

Nakon što utvrdite da je Vaš san božanski glasnik iz Vaše psihe i prepoznate glavne simbole/teme, pokušajte se sjetiti kako ste se osjećali dok se san odvijao. Ako se ne sjećate, samo zatvorite oči i ponovno zamislite san u oku Vašeg uma. Obratite pažnju na senzacije u Vašem tijelu i suptilne osjećaje koje biste mogli doživjeti.

Stvarno osjećate olakšanje što su Vaše crvene cipele napokon nestale? Možda se osjećate oslobođeno ili sretno? Ili sasvim suprotno – imate li osjećaj gubitka, tuge ili stresa?

Osjećaj koji identificirate dio je poruke Vašeg sna – najvjerojatnije, pokazuje kako će Vaša podsvijest, neistražene ili potisnute emocije utjecati na Vaš život. Oni izlaze na površinu i trebate ih znati prepoznati.

 

Sanjali ste nešto neobično i ne znate kako to protumačiti? Pitate se što znače Vaši snovi? Na pravome ste mjestu. Dobrodošli u najbogatiji tumač snova u astrologiji!

 

Tumačenje snova: Neki od najčešćih snova:

 

Sanjati novacNovac u snu je prije svega simbol slobode, bogatstva, financija, sigurnosti, udobnosti. Novac u snovima se vezuje i za simboliku kontrole, seksualnosti, dominacije, strasti, libida.

 

Sanjati mačkuMačka je simbol nezavisnog duha, ženske seksualnosti, kreativnosti i moći. Ali isto tako ona predstavlja i lošu sreću i nezgode.

 

Sanjati bebuSnovi o bebama zavise od načina na koji sanjate bebu, ali i od ostalih detalja u snu. Zato se pokušajte prisjetiti na koji način ste sanjali bebu, da li je plakala ili ne, i još nekih detalja. Snovi o bebama mogu imati različita značenja, ali uglavnom imaju pozitivnu simboliku i ukazuju na nešto lijepo što ćete doživjeti u narednom periodu.

 

tumač-snova

 

 

Sanjali ste nešto neobično i ne znate kako to protumačiti? Pitate se što znače Vaši snovi? Na pravome ste mjestu. Dobrodošli u najbogatiji tumač snova u astrologiji!

 

Ukoliko želite saznati kakvo značenje ima Vaš san, već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795 i savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koje će Vam protumačiti san, kao i dati savjet što poduzeti kako biste se oslobodili od brige koju je san prouzrokovao!

 

Zanimat će Vas još i ovo:

5 snova koje ne smijete ignorirati

Nadnaravni događaji

Vještice bacale uroke na D. Trumpa

0-24 Sata Horoskop – Najbolji stručnjaci u svako doba!