U 2020., sljedeći horoskopski znakovi se suočavaju s financijskim problemima!

Horoskop – za ova 3 horoskopska znaka 2020. godina neće biti jednostavna po pitanju financija.

Bik

Pripremite se, jer astrologija kaže da 2020. za Vas neće biti laka godina. Očekujte puno neočekivanih troškova! U prometu morate obratiti posebnu pozornost! Vozite po pravilima jer lako možete privući novčane kazne. Prema astrologiji, ne postoji loš horoskop. Teškoće u 2020. žele Vam poslati poruku o nečemu važnom! Budite vrlo sabrani ove godine, jer samo na taj način možete izbjeći ono što bi Vam sudbina mogla namijeniti. To posebno vrijedi ako do sada niste napredovali financijski. U ovom slučaju,  imate mogućnost da na Vas ne utječe negativna zvijezda, umjesto siromaštva da konačno uslijedi bogatstvo u Vaš život. Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite prijevod tijeka sudbine putem astrologije! Pomoću toga se možete riješiti negativnih učinaka zvijezda!

Klikom OVDJE doznajte kako Vam mladi Mjesec može pomoći pri rješavanju financijskih problema!

Astro Savjetnik Gordana

Vaga

Možda na Vaš zodijak najviše utječe horoskop u negativnom smislu! 2020. za Vas nije godina bogatstva. Kao Vaga vjerojatno živite u osjetljivoj materijalnoj ravnoteži u kojoj možda nećete moći uvijek mirno reagirati ako Vam se perilica rublja iznenada pokvari. Stoga je bolje da ste duhovno pripremite na to da će se neki kućanski uređaji pokvariti i koje ćete morati zamijeniti. Najgore je za Vas ako na nešto niste spremni. Neočekivani materijalni troškovi mogu se dogoditi u Vašim najluđim noćnim morama. Bolje je da pripazite na obitelj, jer Vas djeca mogu iznenaditi većim troškom u 2020. godini! Stoga nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju bogatstva koja Vam može pomoći kod neočekivanih troškova! 

Privucite obilje uz talisman i mandalu, kliknite OVDJE za sve upute naših najboljih stručnjaka! 

Škorpion

Bolje je pregledati svaki račun više puta, gdje god da se spominje 2020. Mnogo je nesporazuma ili propusta koji možda nisu Vaša pogreška. Ova godina ne donosi mnogo financijskog bogatstva. Zato budite oprezni! Ako ste pod kletvom ili urokom, ove negativne sile mogu imati snažan učinak na Vas. Budite obazrivi i na poslu, jer se lako možete naći u nesigurnom položaju. Čak i Vaše radno mjesto može biti ugroženo. Upravo iz tog razloga se trebate osigurati se za 2020. godinu! Nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju uspjeha koja se uspješno bori protiv negativnog učinka zvijezda!

Privlačenje obilja uz pomoć niza brojeva! Nemojte čekati, brzo kliknite OVDJE

Facebook