U Svetim pećinama Tibeta kriju se drevne tajne!

Mnogi ljudi niti ne znaju o postojanju svetih pećina, iako ova mreža pećina pod nazivom “ Pećine tisuću Buddha” se sastoji od 492 hrama, a turisti mogu posjetiti ovaj čudesan podzemni svemir.

Ako imate mogućnosti, neka Vam svete pećine Tibeta također budu na popisu jer vrijedi provesti nekoliko dana ovdje.

Ako nemate priliku putovati u inozemstvo, ali želite posjetiti neko duhovno mjesto koje je ispunjeno pozitivnim energijama, nazovite savjetnicu Renatu, kod 509 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će Vam pomoći privući novac jednom posebnom magijom!

Početkom 1900. godine otkrivene su zazidane knjižnice u svetim pećinama koje su sadržavale knjige prije XI. stoljeća. Prema znanstvenicima ove špilje su izgrađene negdje u IV stoljeću i uglavnom su se koristile u meditativne svrhe.

Zidovi špilja su ukrašeni prekrasnim freskama i predstavljaju razne figure na oko 45 000m2, dio između oblika su ispunili biljnim motivima i različitim geometrijskim oblicima.

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

U jednoj zazidanoj špilji je pronađeno oko 50 000 rukopisa koji se analiziraju u raznim svjetskim znanstveno – istraživačkim institucijama.

Izvorni jezik im je uglavnom kineski ili Sanskrit. Jedna od najstarijih knjiga je Dijamant i Lotos pravilo, koje su napisane 868.godine na Sanskrit jeziku.

Sve o tajanstvenim događajima možete saznati OVDJE!

U ovim knjigama se mogu pronaći molitve koje su se koristile za privlačenje obilja i blagostanja. Drevne Tibetske blagoslove, mantre i tajne koje pomažu u stvaranju fizičkog i duhonog sklada.

Ako želite biti dio jednog ovakvog drevnog tibetskog blagoslova, nazovite savjetnike i na taj način povećavajte efikasnost, zapišite ih na velikom listu papira, zatim ga uramite i stavite na zid kao jednu sliku.

Postoji puno duhovnih i svetih mjesta na svijetu koje vrijedi posjetiti, ali postoje i takva mjesta koja trebate izbijegavati.

Želite bolju financijsku situaciju? Želite živjeti boljim životom, gdje nećete živjeti u bedi?Ako je tako, pitajte za magiju uspjeha i obilja, kao i za tibetski blagoslov od velikog profesionalca kao što je Dada, kod 432 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Dajte si priliku!

 

 

Možete ju nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv