Uređenje doma prema feng shui za privlačenje novca!

Uređenje doma prema feng shui za privlačenje novca je jako popularno u ovo naše moderno vrijeme života. Ova drevna tehnika uređenje doma poznata je po tome da može poboljšati život ljudima. 

Iako feng shui možda neće rezultirati sa onom dobitnom lozom na lutriji o kojoj sanjate, on Vam može donijeti mnoge prednosti. To uključuje povećanje priljeva novca i veću životnu energiju. Feng shui Vam može pomoći u stvaranju skladnijeg i uravnoteženijeg tijeka chi-a u Vašem dom ili na radnom mjestu.

Jednako kao što svježi zrak, čista voda i prirodna hrana podržavaju fizičko zdravlje, tako i svježi, čisti chi – životna snaga prisutna u svim stvarima – podržava energetski zdrav dom.

Ako je protok Chi-a u Vašem prostoru blokiran ili slab, možda ćete se osjećati umorno, obeshrabreno i nemoćno. Teško će Vam biti usredotočiti se na sljedeće korake kako biste povećali svoj dohodak ili otplatili dugove. 

Tamo gdje chi teče prejako, možete se osjećati izvan kontrole, pretjerano emotivni ili anksiozni veći dio vremena. Vaš radni život i financije mogu Vam se činiti nestabilni dok se trudite “držati glavu iznad vode”, kao da Vas prati beskrajni niz loše sreće.

Astro Savjetnik Gordana
Uređenje doma prema feng shui: Kako se povezuje sa novcem?

 

Cilj feng shuia je analizirati izgled i dekor Vašeg doma, dijagnosticirati specifične probleme i pronaći odgovarajuća rješenja. Oblik, boja, tekstura, zvuk, svjetlost, simboličke slike i raspored Vašeg namještaja, može se koristi za podešavanje energije Vašeg doma. 

Rezultat je atraktivan, siguran prostor u kojem možete udobno živjeti. Da možete učinkovitije i uspješnije slijediti svoje ciljeve za financijskim prosperitetom. Ključna pretpostavka feng shuia je da određena područja Vašeg doma utječu na specifične aspekte Vašeg života.

Kada su područja Vašeg doma koja utiču na Vaše financije zagušena, može biti teško privući i zadržati novac. Ostali feng shui problemi koji mogu utjecati na Vaše financije uključuju sha chi (štetna energija) poput “tajnih strelica”, usmjerene na Vaš radni stol. 

Loši feng shui može dovesti do pojačanih argumenata i pogrešne komunikacije, utjecati na Vašu reputaciju na radnom mjestu i ometati Vaš osobni rast – a sve to može doprinijeti financijskim poteškoćama.

Druga ključna pretpostavka feng shuija je da je sve povezano. Na Vaše misli i osjećaje, pa čak i na Vaše ponašanje, može utjecati okolina, dok je stanje u Vašem domu ili radnom prostoru odraz Vašeg raspoloženja i stava. 

Mračan, prljav i neuredan ured, na primjer, doprinosi atmosferi apatije i umora, što Vam otežava pronalaženje energije za čišćenje prostora. Feng shui daje Vam uvid i poticaj da postanete pažljivi skrbnik svog prostora. 

Kao rezultat toga, uređenje doma prema Feng shui omogućava živjeti u većoj harmoniji sa okolinom. To Vam može pomoći u postizanju onoga što želite – u svojim financijama i u svim ostalim aspektima Vašeg života.

Pročitajte još:

Pet poznatih biljaka koje donose novac! 

 Preuzmite 12 čarobnih mantri! 

Sretni dani u ljubavi!

Facebook