Uzroci psihičkih bolesti: Alergija na hranu, osip, proširene vene, svrbež, bol u donjem dijelu leđa!

 

Otkrivanje psihičkih uzroka bolesti nas vodi ka putu izlječenja. Ako znamo točno koji su psihički razlozi zbog kojih imamo probleme sa zdravljem, onda možemo to poništiti. I Vi patite od nekih navedenih simptoma i bolesti? Tada obavezno pažljivo pročitajte ovaj tekst.

OVDJE saznajte više detalja vezanih uz ovaj članak!

 

 

Alergija

Temelj alergijskih reakcija se nalazi u preosjetljivom organizmu prema stavrima koje nisu štetne za ostale. U pozadini je psihički uzrok reakcija zaštite jer naš organizam pogrešno tumači napade kao neprijatelje.

Najvažnija karakeristika za osobe koje imaju alergijske reakcije su da ne prihvaćaju svoje osobne vrijednosti. Žele biti u centru pažnje i koristan dio društva, ali za to nema mogućnosti zbog vanjskih uzroka. Po mnogima je to nedostatak ljubavi i tako žele privući pozornost na sebe. Htjeli bi da se netko brine o njima i da budu važni osobama u njihovoj okolini. U svakom slučaju se alegrija javlja kako nesvjesna obrana jer ne možemo sami sebe prihvatiti.

Psihički uzrok alergijske bolesti se odnosi na otpor. Obratite pozornost na to što želite odbaciti jer to biste u biti trebali prihvatiti, tako možete spriječiti alergije.

OVDJE je lista bolesti koje imaju psihičku pozadinu!

 

Budhha moc novca

 

 

Osip

Osip se javlja na tijelu. Naša koža je prvi organ koji se susreće s vanjskim impulsima. Crvenilo predstavlja osjećaje, a svrbež ukazuje na napetost iznutra. Osjećate se napeto zbog nekoga ili neke životne situacije. Ako ste emocionalno napeti, mogu se javiti bubuljice. Ne smijete potiskivati loše osjećaje jer prije ili kasnije sve nakupljene energije i napetosti nalaze put da izbiju na površinu i tako se razvijaju puno ozbiljnije bolesti, čiji je uzrok psihičke prirode.

OVDJE Vam otkrivamo zanimljivosti koje predlažemo da svakako pročitate!

 

Proširene vene

Najčešće se javlja na nogama. Naše noge predstavljaju napredak i postizanje ciljeva. Psihički uzrok ukazuje na to da se ne nalazite na dobrom mjestu, ne volite raditi ono čime se trenutno bavite u ovoj životnoj fazi. To može čak utjecati i na partnerski odnos ili radno mjesto. Ne možete više nositi teret, ne idete putem koji Vas čini sretnim i uravnoteženim. Rješenje ovog problema je ako idete na mjesto i u partnerskoj ste vezi gdje smo sretni i bezbrižni.

 

Ognjena, Ognjena_411, nazovite , savjet, savjetnik, astro, astrosavjetnik, novatv

 

 

Svrab
Predstavlja nestrpljenje i nesigurnost. Osjećate bijes prema neispunjenim željama. Osjećate da se stvari ne odvijaju dovoljno brzo kao što ste Vi to željeli, na sve dugo trebate čekati. Prva i najbitnija stvar je prepoznati što izaziva iritaciju. Što god to bilo, morate to prihvatiti i tako će prestati i svrab. Nekoliko primjera: loši međuljudski odnosi s roditeljima, privatni problemi i slično.

 

Bol u leđima

Bolovi u leđima označavaju loše financije i emocije. Bojite se da nećete moći ispuniti sve što se očekuje od Vas. Previše ste usredotočeni na materijalno. Osjećate se uplašeno zbog nesigurne financijske situacije. Često ste opterećeni s problemima drugih ljudi, a taj teret više ne možete nositi na leđima. Pokušajte se prvo usredotočiti na Vaše poteškoće i novčane probleme.

 

Često osjećate umor i manjak energije? Nazovite savjetnike našeg Astro centra na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min koji će Vam brzo povratiti izgubljenu energiju i savjetovati Vas o alternativnim načinima liječenja!

 

 

Njih možete dobiti čak iz inozemstva na brojevima telefona:

Brojevi za inozemstvo

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica