Uzroci psihičkih poremećaja – Alergija, mokrenje u krevet, kandidijaza, depresija, arterioskleroza

Iz ranijih dijelova naše serije već je otkriveno da se u pozadini svih bolesti krije neki psihički razlog. Sa otkrivanjem uzorka psihičkih poremećaja i sa pravilnim tretmanom može se rezultirati liječenje.

Kod svake bolesti možemo pričati o sasvim različitim uzrocima zbog kojih se pojavljuju. Pročitajte relevantan dio koji se odnosi na Vas, ako primijećujete na sebi simptome od bilo kojih gore navadenih bolesti, kako biste znali na što trebate obratiti pažnju da otklonite psihički uzrok te bolesti i samim tim da zakoračite na put ozdravljenja.

 

Naravno, neće  Vam štetiti ako pored toga primijenjujete i neke druge mogućnosti koje mogu doprinijeti liječenju, neke magije ili bar brojčani niz za iscjeljivanje od Grigoria Grabovoia. Kliknite OVDJE!

 

Alergija
Svaki alergijski simptom otkriva neku preosjetljivost, a u jednom je i jedna pobuna, pobuna duha protiv vanjskog svijeta. Ako je Vašem duhu već previše “prljavštine”, tada će zatražiti neko okruženje gdje se može osloboditi od nagomilanog negativiteta, a najčešća forma za oslobađanje od tih negativiteta je to da se Vaše tijelo u obliku osipa oslobađa od nesavladajućeg psihičkog stresa i napetosti.

Naravno, poznati su i drugi oblici alergije, počevši od alergije na ambroziju, pa alergija na dlaku kućnih ljubimaca. Ako ste alergični na nešto, onda razmislite o tome od čega Vam je preko glave i oslobodite se od toga psihičkog tereta. Često uzroci psihičkih poremećaja nisu komplicirani i s jednom običnom meditacijom možete otkriti što se skriva u pozadini Vaših simptoma.

 

Mokrenje u krevet
Mokrenje u krevet se ne javlja samo u djetinjstvu, premda je tada češća pojava. Međutim, pričamo li o dječijem ili odraslom mokrenju u krevet, vrlo ozbiljni psihološki razlozi se kriju u pozadini.

Ako se to dogodi jednom ili dva puta, to može biti slučajno. U tom slučaju nije rječ o bolesti, međutim, ako mjesečno više od dva puta se netko budi na to da mu je posteljina mokra, onda to već ne može biti zbog pretjeranog noćnog konzumiranja tekućine, morate kopati dublje i pronaći pravi uzrok.

Najčešći uzroci su prevelika očekivanja, stalna pripravnost i napetost kako biste bili dovoljno dobri u nečemu, a to naravno svačiji živčani sustav preopterećuje. Tada se događa kontra reakcija organizma, opušta se u snu I tako izbalansira cjelodnevnu napetost i konstantno stanje pripravnosti. Kod djece se još događa da tako žele privući pažnju na sebe, kao neka podsvjesna težnja ako imaju osjećaj da ne dobijaju dovoljno pažnje od okoline. Kada se rodi drugo dijete, često se može uočiti da starije djete koje se do tada nikada nije mokrilo u krevet u toku noći, sada ne može zadržati mokraću. Ako ste već otkrili uzroke Vaših psihičkih poremećaja, onda je već izlječenje na dohvat ruke.

 

crna mačka, urok, zaštita, Astrosavjetnik, savjetnici, Novatv, Emisija, Najbolji savjetnici

 

Kandidijaza
Rasprostanjenu bolest današnjice uzrokuje jedna gljivica koja se zove kandida, koja je i u normalnim situacijama prisutna u našem organizmu, ali u slučaju prekomjerenog rasta može izazvati ozbiljne probleme. Proizvodnjom simptoma kao što su, primjerice, ekcem, opadanje kose, nadutost ili migrena.

Porast gljivica u organizmu uzrokuje nepravilna i neredovna ishrana. Duhovni korjen bolesti se pretražuje upravo u ishrani i u odnosu prema ishrani. Sumnja se neka trauma iz djetinjstva za razvoj kandidijaze. Ako počnete analizirati navike u ishrani, možete doći do zaključka da ukoliko je nteko imao manje problematičnije djetinjstvo, tada je imao i redovnu i urednu ishranu. Samim time se smanjuje mogućnost za nastanak kandidijaze. Pokušajte pustiti neke napetosti koje nosite sa sobom još iz djetinjstva, ukoliko Vam to ne uspijeva, zatražite pomoć naših savjetnika.

U pozadini ekcema i problemima sa probavom mogu biti razne stvari. OVDJE možete pročitati koja ljekovita biljka Vam može točno pomoći prema horoskopskom znaku!

 

Depresija
Olako kažemo u svakodnevnom životu, ”ja sam sva depresivna” u slučajevima kada smo samo loše raspoloženi ili samo želimo priopćiti svojoj okolini da se malo više brine o nama. Ova bolest je više toliko banalna da ju već skoro i ne smatramo za bolest, već za neko stanje koju svako manje ili više iskusi u nekoj fazi svoga života.

Prava depresija, na sreću, nije česta niti se pojavljuje kod svakoga, ali nažalost nema jasne simptome. Upravo zbog toga mnogi i ne znaju da boluju od depresije.

Višak kilograma ili razne tegobe također mogu izazvati depresiju, a mnogi tada pribjegavaju u zamku raznih ovisnosti, kao što je primjerice pušenje! Ako se želite riješite ovisnosti, pročitajte OVDJE kako je to moguće!

 

Ognjena astro savjetnik

 

Najznačajniji simptom depresije na koji morate obratiti pažnju je to kada imate osjećaj da Vaš život nema smisla. Ako imate takav osjećaj u sebi makar i na tren, onda za otkrivanje vrlo duboke duhovne pozadine zatražite pomoć naših savjetnika.

 

Arterioskleroza
O arteriosklerozi tada pričamo kada krvožilni sustav izgubi elastičnost i stoga protok krvi postaje otežan. Zabluda je da je to isključivo bolest starijih ljudi, isto tako se može pojaviti i kod mlađih osoba. Pošto u krvožilni sustav srce pumpa krv, a zbog arterioskleroze postoji barijera pred protokom krvi koje srce pumpa, psihički razlozi se svakako moraju potražiti u nedostatku ljubavi. Mentalno stanje ljudi koji boluju od arterioskleroze odlikuje stagnacija. Ne mogu se izboriti sa određenom situacijom, ne vole ih ili oni sami nisu u stanju voljeti druge ljude, ne mogu izraziti svoja osjećaje. Ako imate arteriosklerozu, tada morate analizirati Vaše emotivne odnose, pustite Vaše dosadašnje odnose i pokušajte izraziti Vaše osjećaje. Ako to uspijete učiniti, onda ste već našli izlaz iz ove bolesti, od čega se još uz doktorsku pomoć možete doživotno osloboditi.

 

Ako se mučite s više zdravstvenih problema odjednom i ne možete shvatiti koji su psihički poremećaji i uzroci Vaše bolesti, nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Oni Vam mogu pomoći u poboljšanju Vašeg zdravstvenog stanja i možete živjeti sretnijim i zdravijim životom!

 

 

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica