Uzroci psihičkih poremećaja – slijedećih pet bolesti!

Važno je istražiti razloge naših psihičkih bolesti jer na taj način i bez medicinske intervencije ili bez lijekova možemo postati ponovno zdravi bez ikakvih simptoma. Staranje unutarnjeg sklada i duhovne ravnoteže nije lako, ali dovoljna volja i upornost može imati dobre rezultate. Sada otkrivamo novih pet uzroka psihičkih bolesti kako bi mogli pomoći Vama ili Vašoj voljenoj osobi da ih prepoznate na vrijeme i da znate što trebate mijenjati.

Moždani udar:
Tijekom ove bolesti u mozgu dođe do pucanja krvne žile i curenja krvi u mozak. Udar je posljedica promjena u našim zivotima. Ako umjesto teškog života odaberemo sudbinu, onda ćemo kroz cijeli život bježati od poteškoća.
Nemojte odabrati jednostavniji način, borite se, slušajte Vašu intuiciju. Uzdajte se u sebe, u život i to da imate zadatak na ovoj zemlji, što nije bježanje od problema!

Želite li saznati od koji bolesti se trebate čuvati prema Vašem horoskopskom znaku I podznaku, kliknite OVDJE!

 

Vrtoglavica:
Uzrok vrtoglavice je često izrazito niska razina šećera u krvi. Metaforički: malo je “slatkih stvari “ u našim životima. Gubitak ravnoteže je jedna vrsta povlačenja iz jednog takvog stanja ili društvenog odnosa čiji je tempo prebrz za nas. Do njega dolazi kada shvatimo da smo krivo shvatili jednu situaciju i kada istina izađe na vidjelo. Počinjemo osjećati vrtoglavicu i da nismo uravnoteženi. Također se može razviti kada osjećamo da se netko poigrava s nama, povlače nas kao lutke. Dajte si vremena za uživanje u zadovoljstvu života, dobre i loše strane života podjednako.

 

vazan kork, astro ,pitnje, astrosavjetnik, novatv

 

Akne:
Akne se mogu pojaviti bilo gdje na našem tijelu. Puno ljudi, ne samo mladi, pate od raznih akni. Uzrok ovih psihičkih bolesti je nestrpljivost. Brzo želimo sve postići, ne želimo čekati. Ako to uključuje i gnojne upale, onda to nije samo nezadovoljstvo, povezane su sa ljutnjom i snažnim emocijama. Tuga, tjeskoba, depresija, očaj – to su unutarnji negativni osjećaji koji uzrokuju crvene kvržice na koži.
Postoje ljekovito kamenje kod kojih, ako postavite na područje akni, nakon kratkog vremena možete očekivati nevjerojatne promjene.

Koje blokade ograničavaju kvalitetu Vašeg života, saznajte OVDJE!

 

 

Osteoporoza:
Uzrok je nedostatak unutarnje volje za životom. Nastaje kod nedostatka interesa i motivacije.
To je neka vrsta očaja, praznina zbog stalne borbe. Moramo postaviti pitanje da se držimo stvari koji nam služe i pomažu u napredovanju. Ako ne puštamo loše da izađe iz naših života, očaj će biti sve veći i s time ojačavamo razvoj bolesti. Potrebno je izdići se iznad osjećajem nemoći. Morate vjerovati da ste važni i pronaći ciljeve. Vjerujte sebi!

Postoje ljekovite biljke koje će nam pomoći u prevenciji bolesti ili u ublažavanju, a kako bsite saznali koje su to, kliknite OVDJE!

 

 

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

 

Nemogućnost hodanja:
Kod ove bolesti nemate probleme s mišićima, niti sa sustavom kretanja, ali ipak teško hodate ili nikako ne možete.
To se uglavnom javlja usred šoka ili trajnog straha, ukočimo se i ne možemo se pomaknuti. Uzrok psihičke bolesti može biti i osjećaj krivnje koji se odnosi na napredak u našim životima.
Pronađite izvor nesigurnosti i budite sigurniji. Ovu bolest možete liječiti jačanjem vjere u sebe. Vjerujte Stvoritelju i da postoji rješenje i u najtežim situacijama.

Na današnji dan se možete oprostiti i od zdravstvenih problema, a ako znate kako trebate pravilno pitati za pomoć, savjetnica Tonka na kodu 126 je izvrsni profesionalac koji Vam može pomoći na svim životnim poljima, ne samo kod zdravlja!Nazovite ju na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

 

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

 

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica