Uzroci psihičkih poremećaja – Alkoholizam, hemoroidi, nizak krvni tlak, probavni sustav, zubi

Uzroci psihičkih poremećaja – U otkrivanju razloga psihičkih bolesti moramo uzeti u obzir jako puno činjenica.
Prije nego započnete sa otkrivanjem psihičkih razloga Vaše bolesti, pročitajte naš tekst kako biste dobili uporišne točke za studiju slučaja.

Ako želite izliječenje, onda isprobajte Grabovoievu metodu. OVDJE možete više pročitati o tome!

Alkoholizam
Alkoholizam, kao i sve ostale bolesti nastaju kada nam netko ili nešto nedostaje. Uzalud imate puno ljudi koji Vas okružuju, a ipak se osjećate usamljeno. Alkoholizam može biti i oblik bijega iz jedne loše partnerske veze. To se najčešće događa kada netko nema hrabrosti priznati sebi da je njihova partnerska veza loša i radije se skriva od problema i nesvjesno ih potiskuje. Tu se osjeća sigurnim.

Ako poznajete takvu osobu koja pati od problema alkoholizma, pomozite joj energijama za izlijčenje. Klikom OVDJE možete saznati više na koji način Vi možete njima pomoći.

Hemoroidi
To je sakrivanje unutarnje dileme u sebi, da li da izgovorim ili zadržim u sebi. Neizgovorene bolne istine, samokontrola i strah od povređivanja tuđih osjećaja, sve to može izazvati hemoroide.
Ako Vam se nešto ne sviđa, hrabro to recite i nemojte se bojati toga da će Vas manje voljeti jer ako se i netko udalji zbog toga od Vas, ta osoba i ne zaslužuje Vašu ljubav i blizinu. Ako želite saznati detaljnije psihičke uzroke Vaše bolesti, zamolite naše suradnike za pomoć.

Nizak krvni tlak
Ako je Vaš krvni tlak niži od prosječnog, tada je Vaša životna energija i raspoloženje na istoj niskoj razini. U pozadini niskog krvnog tlaka najčešće stoji izraz sve je svejedno i ne vrijedi se više boriti za psihičko stanje. Za ovo postoji blaži oblik kada je ovo samo jedna faza, a postoji i akutno stanje kada bolesnik osjeća da mu je dosta svega i ne vrijedi ništa započinjati jer ionako neće uspjeti. Ako imati nizak krvni tlak i zanimaju Vas psihički uzroci Vaše bolesti, još danas možete dobiti specijaliziranu pomoć samo za Vas od naših savjetnika.

Stoja, Stoja520, savjetnik, Astrosavjetnik,emisija, Novatv

Probavni sustav
Ako imate problema sa probavnim sustavom, onda je u jednom trenutku Vaša sudbina stavila izazov ispred Vas u životu kada ste osjećali da to ne možete stvoriti tj. prijeći preko toga. Ako je netko imao problematično djetinjstvo ili ne može nastaviti s normalnim živtom nakon smrtnog slučaja, kod te osobe se mogu pojaviti probavni problemi. Sve dok ne uklonite te pshičke blokade, ta bolest će biti prisutna. S lijekovima samo možete ublažiti simptome, no uvijek će se bolest vraćati sve dok bolesnik ne uspije to u sebi riještiti i otpusti sve psihičike terete. No, možda Vaš psihički problem nije tako ozbiljan. Možete saznati više od stručnjaka što bi to moglo biti. Otkrijte još danas

Zubi
Ako imate često problema s karijesom i vrlo često morate kod stomatologa ondah, trebali biste razmisliti koliko ste puta morali skupljenim zubima napraviti nešto za što niste bili raspoloženi? Za kvarenje zuba postoje dva psihička uzroka. Jedan je kada morate raditi stvari koje ne želite, a to morate činiti svakodnevno. A drugi ako ste u svađi s nekim i situacija je užasno napeta. Od navedenih bilo koja može biti prisutna. Morate ukloniti ova stanja i tako ćete rjeđe ići u posjetu stomatologu. stručnjaka što bi to moglo biti. Otkrijte još danas.
Možda su uzroci Vaših bolesti neki drugi psihički uzroci, saznajte od naših savjetnika koji je glavni uzrok karijesa u Vašem slučaju.

Kliknite OVDJE i saznajte koje bolesti imaju psihičku pozadinu!

Bolesti najčešće izazivaju psihički problemi. Ako ne znate koji je razlog tome da se Vaše stanje ne poboljšava već se pogoršava, ondah nazovite savjetnice Zrinku na kodu 524 i Nives na kodu 226 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, kako bi Vam pomogle u rješavanju Vaših psihičkih problema.

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv