Valentinovo – magija ljubavi!

Valentinovo je odlična prilika kako biste ojačali Vašu ljubav s odgovarajućim partnerom, odnosno privukli novi odnos u Vaš život.
Naravno da tu ne mislimo na crnu magiju ili ljubavni zaplet jer voljenu osobu možemo začarati jednom ljubavnom porukom, ljubavnim pismom, koji nemaju niti će ikada imati negativni utjecaj.
Čak i ovo pismo ili dar mogu u sebi sadržavati magiju, spajajući ugodno s korisnim.

Prije svega Vam treba biti jasno je li on prava osoba za Vas.

Preporučujem dva članka u vezi s time:

  • OVDJE možete saznati kojih to deset znakova govori da je on prava osoba za Vas!
  • Pomoću tarot karata možete saznati tko je prava osoba za Vas! Kliknite OVDJE!

Gordana, nazovite provjeriti zašto je najbolja

 

I kada ste sve to rasčistili, ovdje su tri savjeta za dan Valentinova:

Magija cvijećem: Zgrabite Vaš najdraži cvijet i izađite u prirodu. Kada se potpuno opijete čarima prirode, pitajte svemir da bude uz Vas i podrži Vaš put, a cvijet neka bude posrednik između Vas i svemira.Budite oprezni, precizno i konkretno sastavite molbu.

Magija pomoću karata ili papira: To može biti jedna čestitka za voljenu osobu. Koristite izraze i riječi kao što su: zašto Vam se sviđa; što je to što Vam se najviše sviđa kod njega; koje su njegove najbolje osobine. Onaj tko želi, pored poklona može staviti i ovu čestitku i s time ojačati pozitivan stupanj. Važno: Nikakve negativne stvari ne mogu biti uključene na čestitci.

Magija svijećom: Da biste to odradili, morate pitati stručnjaka za pomoć. To je najučinkovitije ako imalo pogriješite, može biti kobno. Ako stvarno želite jaku magiju ili Vam je samo takvo rješenje ostalo, obratite se savjetnici Dadi, kod 432, na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ona će Vam pomoći kod usklađivanja odnosa, točno će Vam reći kako možete izbjeći crnu magiju.

Još uvijek niste pronašli odgovarajućeg partnera ili živite u vezi, ali niste sigurni je li on prava osoba za Vas? Savjetnice Gordana, kod 311 i Dora, kod 903, na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min će istražiti Vaš odnos i najdublje tajne Vaše duše, pomoći će Vam u privlačenju najveće ljubavi.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,